canım amin güzel duaların için sağol sanada iyi bayramlar bebişe iyi bak maşallah büyümüş.sevgiler...hayırlı cumalar herkese umarım hepiniz çok iyisinizdir daha net sıkıntımız yeni çözüldüğü için fazla takip edemedim asi melek nasıl oldu bilginiz var mı ? cielde doğum yaptığı haberinden sonra birşey yazmamış sanırım umarım ikisininde sağlık durumu iyidir defne koyusiyah ve selametden ses yok herhalde değil mi umarım hepsi iyilerdir ve selamet durumun stresini atabilmiştir inşallah...
ben bayrama kısmetse istanbula gidiyorum bugün yola çıkıcam bir yandan ailemin yanına gidicem diye çok mutluyum ama bir yandan bizimkiler hep grip olmuşlar ya bende hastalanırsam diye korkuyorum umarım hasta olmam zaten 3-4 gündür çok yoğun olduğumdan kızımın hareketleri yavaşlamıştı o korkuttu beni çok şükür dünden beri eskisi gibi hareketlendi 24+4 günlük oldu benim meleğim bayramda yazma fırsatı bulamam belki şimdiden hepinize gönlünüzden geçen herşeyin olduğu mutlu huzurlu sevdiklerinizle geçireceğiniz hayırlı bir bayram olmasını diliyorum rabbim sevdiklerimizle tekrarlarını nasip etsin... bu mübarek günlerde tüm dualarınız kabul olmuş olarak çıkarsınız bayramdan inşallah...
sağol canım cevabın için umarım etkisi olmaz ve şu kist gider hemen.Ben yasmini 4 yıl kullanmdım ama ilk kullandığımda ikinci ay hapı 1 günlüğüne bıraktım hamile kaldım yani kısa sürelerde yumurta etkisi olmuyoo yeni kullananlarda diyorum ama uzun süreli kullananlarda iz bırakıyooo benim gibi sanırsam yumurtlamam düzelmedi
hayırlı cumalar herkese umarım hepiniz çok iyisinizdir daha net sıkıntımız yeni çözüldüğü için fazla takip edemedim asi melek nasıl oldu bilginiz var mı ? cielde doğum yaptığı haberinden sonra birşey yazmamış sanırım umarım ikisininde sağlık durumu iyidir defne koyusiyah ve selametden ses yok herhalde değil mi umarım hepsi iyilerdir ve selamet durumun stresini atabilmiştir inşallah...
ben bayrama kısmetse istanbula gidiyorum bugün yola çıkıcam bir yandan ailemin yanına gidicem diye çok mutluyum ama bir yandan bizimkiler hep grip olmuşlar ya bende hastalanırsam diye korkuyorum umarım hasta olmam zaten 3-4 gündür çok yoğun olduğumdan kızımın hareketleri yavaşlamıştı o korkuttu beni çok şükür dünden beri eskisi gibi hareketlendi 24+4 günlük oldu benim meleğim bayramda yazma fırsatı bulamam belki şimdiden hepinize gönlünüzden geçen herşeyin olduğu mutlu huzurlu sevdiklerinizle geçireceğiniz hayırlı bir bayram olmasını diliyorum rabbim sevdiklerimizle tekrarlarını nasip etsin... bu mübarek günlerde tüm dualarınız kabul olmuş olarak çıkarsınız bayramdan inşallah...
selam ben aranıza yeni katıldım.13 ekim son adet olduğum tarih.bende bu güzel bekleyişi sizlerle yaşamak istiyorum🙂
canm ben oldum ayın 9'unda beni siler misin. Bi daha ki ay 1 Kasım yazar mısın
kızlar ben adet oldum 7sndeydi erken oldum 3nde oldum bi hafta oldu adetim biteli ve incir kürüne başladım kahverengi gibi bi leke geliyor sanki adetimmiş gibi sancım var niye böyle diye korkmaya başladım ya yorum yazınn lütfen 🙁
Lavişim şükür sonuçlar iyi çıktı dr çalışmalara başlıya bilirsiniz dedi inş hakkımızda hayırlısı olur beklenmeyen adet tarihim 5 kasım şekerim listeye alabilirsin benide
Canım ben adet oldum yeni tarihim 12 kasım.hayırlısıyla gelsin artık nazlı meleklerimiz
slm canlarrrrr....ben hala adet olmadımmm düzensiz normalde ama bakalım.lavişim adet tarihimi sil adet ne zaman olucam ben bile blmiyorum çünkü cnm kafam karıştı
kızlarr tükenmeye başladım artık adetim başladı normalde yarın test yapılcaktı sanırım gerek kalmadı 🙁((( napalım bidahaki aya dicez artık.içimde dolup taşıyo nasıl hüzün duyuyorm şuan.Allahım yardımcımız olsun dualarımızı kabul etsin bizede bebeğimizi doğurup kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin.
lavis teyze ben 31 haftalik oldum az kaldi gelmeme 🙂🙂 disari cikmak istiyorum artik sabirsizlaniyorum hadeyin görüsüz dünyaya gelince 🙂🙂 bu arada ben cok tatli bir🙂🙂
slm canlar 2 gündür dr gidiyorum dün nst ye girdim bugün ultrasyona çok şükür herşey yolunda gözüküyo bebekde doğum kanalına dönmüş yani normal doğum olacak inş hayırlısıyla artık doğurmak istiyorum bebeğimi istiyorum sağsalim kucagıma almak istiyorum 🙂 bu arada laviş teyzesi 35 haftalık olduk....
Canım merhaba,
nete pek giremiyorum, bazen telefondan facebook'a o kadar o nedenle yazamadım, oğlum 25 günü geride bıraktı ancak halen yoğun bakımda ve pek çok sıkıntı ile uğraşıyor.. çok şükür rabbime bazı büyük sıkıntıları atlattı inşallah darısı kalanların başına.. Allahın izniyle bu müsibetlerde geldikleri gibi gidecekler diye umuyor ve dua ediyorum. nefes almak için kullandığı tüpten kurtulabilir ise mide - bağırsak sisteminde neredeyse başından beri var olan bir sorunu araştırmak için film çekecekler. sanırım bu da en iyimser tahminle bayram sonrasına kalıcak. ne yerse kusuyor bu nedenle 1 hafta beslenemedi sadece serum aldı (zira sütler ciğerine kaçıyordu) dün yeni bir sonda deneyeceklerdi, midesini es geçip direkt sütü 12parmak bağırsağına vereceklerdi, bilmiyorum başarılı oldu mu, umarım iyidir kuzucuğum hergün 12 - 1 arası aileleri sırayla içeri alıyorlar önce doktordan güncel durum hakkında bilgi alıp ardından bebeklerimizi 1-2 dk da olsa görüyoruz. daha hiç dokunamadım oğluma, tırnağına bile değemedim, ama olsun oğlum iyi ve sağlıklı olsun buna değer. hafta sonu göbeği düşmüş, bana verdiler kısmetse bu hafta onu nereye gömeceğimize karar vereceğiz 🙂 Allahım herkesin evladına şifa versin, hepsi sağlıklı ve güzel kaderli olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?