Gulaymesut

Yeni Üye
Üye
Hamile kalmak istiyorum yardım edin melekler

KOLAY HAMİLE KALMAK İSTİYORUM Hamilelik için neler yaptınız kadınlar ?


Merhaba 5 aylık evliyim eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz bunun için doktora gittim önce rahim duvarı kalın denildi ama hamilelik için sıkıntı olunmaz dediler ve yumurtaligim güçlü olsun diye folik asit verildi buda ise yaramadi bir ay sonra doktora gittim adet duzensizligi var denilip duphlaston verildi acaba duphlaston ile hamile kalabilir miyim yardımcı olur musunuz ???


 
Merhaba,

Gebe kalmaya engel ciddi bir sorununuz yok.Ovülasyon günlerinizde birlikteliğe özen gösterin. Kısırlık, düşük tehdidi,sancılı adet,endometrioz,adet düzensizlikleri gibi rahatsızlıklarda kullanılır Duphaston.Bu ilaç gayet etkilidir ve saydığımız olumsuzlukların tedavisin de olumlu sonuçlar verir.Sağlıklı günler diliyorum..
 
Teşekkür ederim beyza hanım iki gün sonra doktorun verdiği ilk duphaston taplet bitecek bekliyecem ins hamile kalırım çünkü artik geceleri düşünmek den uykum gelmiyo çok farklı bir piskoloji :-(
 
Rica ederim gülay hanım. Başka şeylere odaklanmaya çalışın. Stres gebe kalmanızı engelleyebilir. Uykunuzun gelmesi için muz yiyin , ardından sıcak 1 bardak süt için.E linize bir kitap alın okumaya çalışın. Uykunuz gelicektir. İnşallah en kısa zaman da hayırlı haberlerinizi alırız. Sevgiler.

 
Merhaba,

Rahmin arkası kapalıdır. Haliyle spremler geri akar. Kısırlıkla ilgisi yok.Spermlerin hemen dışarı akmaması için birliktelik sonrası yarım saat uzanın ve ayaklarınızı yüksek bir yere dikin..
 
Merhaba beyza hanım geçen demiştim ya duphlaston kullanıyorum adet düzensizliği için ben geçen ayın 4. Hafta oldum bu ay eşimle dört beş günlük ara verdik ilişki yaşadık ilişki yaşayınca hemen kan geldi nw adet oldum ve hastalığım a beş gün kalmıştı ben 5 aylık evlilik surecim boyunca eşimle iliskiye girince kanamam oluyo bu sorunla birden fazla karşılaştım sizce ne olabilir ?? Hamile kalmak istiyorum bebeğim olsun istiyorum.
 
Merhaba , Yani sadece birliktelik esnasın da kanama oluyorsa ,rahimle ilgili problem vardır. Yara,miyom,kist vs .Bir kadın doğum uzmanına gidip muayene olsan iyi olur. Daha yeni evlisin gitmişken hormonlarına da baktır. Sonucu paylaş benimle. Sağlıklı günler diliyorum.

 
Daha önce bakıldı hormonlarima sorun yok denildi doktora söyledim kan gelmesini bir problem değil denildi sadece rahim duvarın kalın dediler :-(
 
Geri
Üst