SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Ocak 2008 #1 hamileler için abiyeler hamile abiyeleri hamile abiyeler hamilelik abiyeleri hamilelik abiyeler hamileler için hamilesiniz diye kendinizi hayattan soyutlamayın gece dışarımı çıkacaksınız ama ne giyeceksiniz bilmiyosunuz işte harika hamile abiyeleri; Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Mayıs 2009
hamile abiyeleri hamile abiyeler hamilelik abiyeleri hamilelik abiyeler hamileler için hamilesiniz diye kendinizi hayattan soyutlamayın gece dışarımı çıkacaksınız ama ne giyeceksiniz bilmiyosunuz işte harika hamile abiyeleri;
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #2 Ce: hamileler için abiyeler Çok güzeller ya, ellerine sağlık canım.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 28 Ocak 2008 #3 Ce: hamileler için abiyeler sağol bilgecim hamileleik ve şıklık ne hoş
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #4 Ce: hamileler için abiyeler Evet ya, hamile kaldığım zaman Allahın izniyle ben de sırf giymek için giyeceğim bunları Bir tane de sen alırsın artık bana tamam mı
Ce: hamileler için abiyeler Evet ya, hamile kaldığım zaman Allahın izniyle ben de sırf giymek için giyeceğim bunları Bir tane de sen alırsın artık bana tamam mı
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 28 Ocak 2008 #5 Ce: hamileler için abiyeler ay siz hamile olunda ben alırım canınız sağolsun ay inşallah en kısa zamanda olur bebişiniz
Ce: hamileler için abiyeler ay siz hamile olunda ben alırım canınız sağolsun ay inşallah en kısa zamanda olur bebişiniz
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 28 Ocak 2008 #7 Ce: hamileler için abiyeler yok unutmam canım siz kalında ben unutmam sözümü
mislinay Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #8 Ce: hamileler için abiyeler çok güzeller canım hamilemi kalsam ne 🙂yok ya yeter 2 tane Allah bilgeye ve isteyen diğer arkadaşlara versin inşallah emeğine sağlık...
Ce: hamileler için abiyeler çok güzeller canım hamilemi kalsam ne 🙂yok ya yeter 2 tane Allah bilgeye ve isteyen diğer arkadaşlara versin inşallah emeğine sağlık...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 29 Ocak 2008 #9 Ce: hamileler için abiyeler sağol misli amin inşallah tüm isteyenlere versin allah