Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

hersey normal cok sükür... Artik normal bir hamislik gecirecegim insallah.. hazancim senin adinada cok sevindim. Seker cok sorun degil dikkat ederek yedikten sonra.. ay cok sevindim bebi iyi ya gerisi önemsiz 😀

evet canim dinlenmek cok önemli... bende bugün biraz is yaptim haftalardir biriken ütüleri yaptim.. cok sükür bitti.. cok mutluyum.. Rabbime sükür... Cok sükür...
Tugcecim boyum 1,58 bugün tartildim kilom 68 olmus... öyle asiri sisko görünmüyorum ama dogruyu söyleyim artik takmiyorumda... hamis olmadan önceki kilom 57 idi yani toplam 11 kilo almisim.. Napalim saglik olsun.. Aynen Tugce evlendigimde tig gibiydim 47 kilo idim.. herkes cok zayifsin diyorlardi ama ben kendimi iyi hissediyordum.. Bebislerimiz saglikli dünyaya gelsinlerde sonra birlikte veririz kilolarimizi 😀 öyle degilmi..

bugün biraz is yaptimya yine belim agriyor, ama cok sükür öyle dayanilmiycak kadar degil... Buna sükür.. bebimde kipir kipir karnimda 😀 Rabbim onlari bize saglikli bir sekilde bagislasin insallah...

Kizlar bugün bir yasindaki yegenim sünnet oldu, ay kiyamam ona.. Cok kötü oldum valla, onun durumu iyi öyle fazla aglamiyor cok sükür ama ben görünce kötü oldum.. ben oglumda napcam ya... rabbim Yardimcimiz olsun hazan... tugcecim bak ne güzel bu sorunun olmiycak canim senin 🙂

Siskooo smiiii yok kiz neren sisko senin takiliyorum.benimde boyum 1.63 kilom suan 73.evlendigimde 60 kiloydum 10 kilo aldim son zamanlardada almistim azicik sonra 71le hamile kaldim bakalim 80 olacagim sanirim ben ayy dusunemiyorum kendimii.benimde goguslerim buyuk.ama suan bile nedense herkes zayifsin sen diyor yuh diyorum yaniii yakinda 80olurum ben ama o kilolarida normal dogum olursa dogumla verecegim insallah ve ben cok hareketliyim kaynanam kiziyordu biraz yavasol hamilesin diye ama benim yapim boyle ne yapayim.kizlar ne kilolu olupta hamile kalanlar var biz cok iyiyiz onlarin yaninda.dogmdan sonra kolayca veririm ben inaniyorum isallah 7nci aydan sonra cok almam hep oyle diyorlar.7nci aydan sonra cok kilo alinirmis.smii cok is yapma az yap sende yavas yap utu cok agritir beli dikkat et.amanin 1 yasinda minik bir bebis sunnet mi oldu yazik kiyamam ben onaa.benim oyle bir derdim olmayacak yoksa cok uzulurdmm.2nci erkek olursa o zaman uzulurum.bu arada smii sen beni msnde eklemedin goremiyorum ben senii.ben bugun bowlinge gitmek istiyorum ama kocisim hamile oldugum icin biraz goturmek istemiyor toplar agirmis diyor ama bende en hafifini alirim bebis buyudu hafif toplar ne yapacakki demi yaniii.....ozledim bowlingi yaaa

Son düzenleme:
kizlar ya bana sorulan sorularin arasinda en cok kac aylik hamilesin? sorusu geliyor..bende bu konuda bir turlu emin olamadim internetten bayagi arastirdim birseyler buldum sizde bir bakin dogru mu sizce?

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda) 40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

ekledim kiz seni bende diyorum tugce neden yazmiyor.. pm atarak göndereyim sana mail adresimi 🙂... yok kiz birsey olmaz esim burdayken bende gitmistim bowlinge.. güzel eylenceli oluyor 😀...

cok güzel yazdin tugce bende hep diyorum haftaya göre hesaplayinca 7 aylik ama o zamanda iki aydan dogurmam gerek hesapta yalnislik var diyordum simdi oldu iste 25 haftalik oldum yani alti bitiyor

bu arada kizlar dr.lar uyariyor cig ete dokunmayin diye sizce bu ne kadar dogru?toksoplazma olusuyormus...

dokunman diye yemeyin diyorlardir kesin... yoksa yemek pisirirken ister istemez insan dokunuyor... Gerci ben haric 🙂 ben cok tintinim herseyi eldivenle yapiyorum.. bence onu yemeyin diye diyorlardir... cig et yenilmiycekya...