Once kadin doktora gitmistim sezaryen olursun boyle giderse dedi bugunde erkek doktora gittim sezaryen denmesi icin cok erken dedi daha 17 haftam var doguma sezaryen demesi banada sacma geldi ama yinede korktum
ay tugcem insallah rabbim gönlüne göre verirde istedigin tarihde dogar minik melegin...
zor valla insan son zamanlarda kendisini cok agir hissediyor agrilar cogaliyor... siginamiyor insan... hele bide sicaklar artinca.... Allah yardimcin olsun canim... az kaldi....
- - - Updated - - -
ay masallah coook güzel bir isim meryem 😀 adi gibi olur insallah
Slmm kizlar... Nabersiniz? Ben az kalsin doguruyordum yanii Dün kahverengi leke geldi cook az.Ebeyi aradim doktora git baksin ama telas yapma dedi zaten sancimda yoktuki telas yapayim.Bugün doktordaydim hicbir problem yok rahimde acilmamis öyle bos bos leke olmus yani anliycaginiz Bende dogum felan olacak sandim.Neyseki bir problem yok annem gelsin öyle dogum olsun istiyorum.Bebisimde cok iyi Allaha sükür son 3 hafta 20 gün heyecanliyim pek korku yok bakalim nasil olacak.Allah hepimizin yardimcisi olsun
Tatlim lena dogum yapti sanirim ama bende daha tik yok ne acilma ne sanci ne leke ne bisey Anneannemiz gelecek sali günü o günden sonra dogurabilirim.Haftayada 17 temmuz benim dogum günüm insallah o gün dogar