simci Yeni Üye Üye 18 Eylül 2010 #1 hamilelik istiyorum kızlar slm yeni katıldım bebek istiyorum bi türlü olmadı reglime on gün var sizce belli olumu hamilelik varsa kan testinde?🙂
kızlar slm yeni katıldım bebek istiyorum bi türlü olmadı reglime on gün var sizce belli olumu hamilelik varsa kan testinde?🙂
lavinya07 Banned 18 Eylül 2010 #2 simci' Alıntı: kızlar slm yeni katıldım bebek istiyorum bi türlü olmadı reglime on gün var sizce belli olumu hamilelik varsa kan testinde?🙂 Genişletmek için tıkla ... kiz sende heryere yazmissin bunu hee😀 yine diyorum hep diyecem de😀 reglini bekle acele etme bence eğer hasta olmazsan bir iki gün gecerse test yaparsın oldumu cicim😀
simci' Alıntı: kızlar slm yeni katıldım bebek istiyorum bi türlü olmadı reglime on gün var sizce belli olumu hamilelik varsa kan testinde?🙂 Genişletmek için tıkla ... kiz sende heryere yazmissin bunu hee😀 yine diyorum hep diyecem de😀 reglini bekle acele etme bence eğer hasta olmazsan bir iki gün gecerse test yaparsın oldumu cicim😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 21 Eylül 2010 #4 simci' Alıntı: kızlar slm yeni katıldım bebek istiyorum bi türlü olmadı reglime on gün var sizce belli olumu hamilelik varsa kan testinde?🙂 Genişletmek için tıkla ... zeeyno' Alıntı: Bende çooook istiyorummm Genişletmek için tıkla ... simci bencede daha cok erken bekle reglin gecsin snra testi yaparsin... allah isteyen herkese nasip etsin
simci' Alıntı: kızlar slm yeni katıldım bebek istiyorum bi türlü olmadı reglime on gün var sizce belli olumu hamilelik varsa kan testinde?🙂 Genişletmek için tıkla ... zeeyno' Alıntı: Bende çooook istiyorummm Genişletmek için tıkla ... simci bencede daha cok erken bekle reglin gecsin snra testi yaparsin... allah isteyen herkese nasip etsin