M Mahmet042 Forum Okuru 17 Ocak 2017 #1 Hamilelik söz konusumu Nisanlimla iliskiye girdik perine bölgesine bosaldim ordan vajinal bolgeye ulasip icine girme sansi var midir hamilelik riski fazla midir dusuk mu ?
Nisanlimla iliskiye girdik perine bölgesine bosaldim ordan vajinal bolgeye ulasip icine girme sansi var midir hamilelik riski fazla midir dusuk mu ?
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 18 Ocak 2017 #2 Korunmasız her ilişki istenmeyen gebelik açısından risktir. Gebeliğin oluşabilmesi için spermin vajina içine sızması lazım. Boşalma da vajinaya yakın yerde gerçekleşmiş . Kız arkadaşınızın gecikmesi olursa test yapsın.
Korunmasız her ilişki istenmeyen gebelik açısından risktir. Gebeliğin oluşabilmesi için spermin vajina içine sızması lazım. Boşalma da vajinaya yakın yerde gerçekleşmiş . Kız arkadaşınızın gecikmesi olursa test yapsın.