hakikaten ya 🙂 eşimle tiye alıyoruz artık.akşamdanmı kaldın diye dalga geçiyo🙂bizim hatunda tiryaki çıktı diyo 🙂...
bakalım ne zamana kadar gidecek keşke hamile olsam.testi salı yada çarşamba yapmayı düşünüyorum bende.eğer adet olmazsam o güne kadar!
tunacım seninkisi daha yakınmış.yarın test yapınca bizede haber ver.inşallah sende meleğine kavuşursun.
olursa eğer ilk bebişimiz olacak . o yüzdende çok heyecan stres yapıyorum.bakalım 4 ay oldu denemelere başlayalı🙂
ya bu arada benimde göğüslerim acımaya başladı bugün🙁 galiba bu ayda yalnızım...nerdesin meleğimmm??
haber vericem tabii, benim 2. bebişim olacak olursa tabii🙂) oğlumun kardeş ısrarları ile dayanamadık🙂 inş ikimiz de kavuşuruz zaten göğüs acımasıyla belli oluyor diyolar bakalım hayırlısı...
ohhh süper ne güzel haber sabah sabah.. 🙂 aymelek çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah canım.Allah tez zamanda bizede böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah...
bir melek diliyorum teşekkür ederim.
ama benim kafam karıştı ya.son 1 saattir kanamam arttı adet oluyo gibi çok geliyo ve sabahki çizgi sanki gittikçe kayboluyo.ya herkesinki gittikçe artar benimkide azalıyo.🙁 ya ben ne yapıcam ne olur bir fikir verin. yada bu kanama neyin nesi bu şekilde olupta hamile kalan varmı... ne olur yardım edin