canımmm çok geçmiş olsun ve başınız sağolsun,sanırım2-3 aylık olmuştu değil mi?insan,bebeği ana rahmine düştüğü andan itibaren onunla tüm bağları başlıyor ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum,canım sana şunu demek isterim ama ''bebeğimin sakat olma durumu olacakmış zaten bu biraz moral oldu bize deme'' lütfen..sakatta olsa özürlüde olsa o bizim bi parçamız Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin ama kimseye de kaldıramayacağı yükü vermez zaten....bir de şunu sormak isterim siz evlenirken nikah ta istenen belgeler arasında sağlık raporu vardır kan uyuşmazlığı olup olmadığının anşlaşılması için istenir varsa eğer çiftler bilgilendirilir hamilelik durumunda da anne adayına bir iğne ilede RH faktöründe değiş
im yapılır..siz den bu istenilmemiş miydi bu1...2.ise:takip ettiğim kadarıyla dr kontrolüne sık sık giden bir arkadaşımızsın dr yeni gelen bir hamileye bunu hemen sorar ve iğneni hamileliğin ilk aylarında da olabilirdin...dr ihmali de söz konusu gibi.3.kürtaj sonrası dr'lar sanırım birkaç ay (nedenini bilmiyorum)hamile kalınmasını uygun görmüyorlar.bir ihmal daha olmaması için seni bilgilendirmek istedim..iyi bir dr a gidip ve bu sorulara cvp bulmanı öneririm.Allah'ım yardım etsin ve hayırlısıyla tekrar bebek sahibi olmayı nasip etsin inşaallah...kendini üzme tekrar anne olabilmek için kendini motive et moralini yüksek tut..sevgiler.
merhaba adetimden 6 gün geçti test yaptım ama negatif çıktı ama adetim içinde hiçbir belirti yok normalde adet günüm kesinlikle aksamazdı hamilelikle yatıp kalkıyorum çok istiyorum acaba psikolojik olarak etkileniyormuyum ne yapmam lazım
Merhaba kızlar:
Uzun zamandır yoktum kötü şeyler yaşadım ayın 10 unda az az kanamam oldu akşama doktora gittim bebeğin kalbi durmuş dedi sabah gel genede bi bakalım dedi ve sabah tekrar gittim bu sefer gerçekten öldüğüne şahit oldum çünkü 20 gün önceki ile aynıydı akşamına kürtaj oldum sebebi ise en baştan bize kimsenin demediği için yaptırmadığımız kan değerleriymiş yani benim kanım(-) eşiminki (+) mış... Hepinize söylüyorum mutlaka yeptırın sakın bunu gözden kaçırmayın açıkcası ilk gece ağlamaktan eşimle uyuyamadık ama ertesi gün doktorum eğer kendi ölmeseydi ilerleyen haftalarda sakat olduğunu öğrenirdik o zaman daha çok üzülürdün dedi... Bu şekilde sağlıklı zanledilip kan uyuşmazlığı olduğu için sakat dünyaya gelen bebekler varmış.birazda olsa moral oldu...
Doktorum en fazzla bir defa adet göreceğimi ve hemen hamile kalacağımı söledi dualarınızı eksik etmeyin...
Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...
merhaba biz uzun zamandır bebek istiyoruz ama olmadı bu ay biraz farklılıklar var adetimin bugün olması gerekiyo ama olmadı dudaklarım çok kuruyo ağzımdada garip bir tat var 3-4 gündür de kasıklarımda ve belimde ağrı var sanki adet olacakmısım gibi ama olmuyo bir hafta öncede göğüslerim şişti ve hassastı sonra geçti test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye sizce hamile olabilirmiyim
cok uzuldum cok
ınsallah bır dahakı evladını sag salım kucagına alırsın yanlız bırsey kafamı karıstırdı benımde
esımle kan uyusmazlıgım var benım pozıtıf esımınkı negatıf 3 senedır bebek ıstıyoruz ama hıc bır sorun olmamasına ragmen olmuyor benım annem ve babamında kan uyusmazlıgı var ve bız 5 kardesız hıc bırımızde bır saglıksal sorun yok hamdolsun annemın daha doktora kontrole gıttıgını bıle bılmem kardeslerıme dogum yaptıgında sadece sanırım bebege ve anneye bır ıgne yapılıyor okadar onun dısında ben kan uyusmazlıgıyla alakalı bır dusuk sakatlık duymadım ama dogumun pesıne o ıgneler 72 saat ıcınde vurulmassa evet ölum sakatlık oluyormus sızın nasıl bebegınız bu sebeble hayatını kaybettı bır anlam veremedım ılkkez duydum acıkcası tedırgın oldum bızdede var kan uyusmazlıgı ne yapmamız gerekıyorkı bılen ler lutfen acıl yanıtlasın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?