YÜSRACIM, o kahve yada pembe akıntı 9. haftaya girişte olabiliyormuş, benimde pembe akıntım olmuştu biraz çok korkmuştum, ama dr.um kırmızı olmadıktan sonra korkma dedi, çünkü bebek o haftalarda anneye bağlanıyormuş artık ve bu bağlanma esnasında böyle akıntı olabiliyormuş, bebeğinin kol ve bacakları için erken canım, bizde 14. haftada görebilmiştik ve dr amcası onları tomurcuk olarak nitelendirmiş çok hoşuma gitmişti 🙂
BABYANGEL, bebeğinin cinsiyeti nedir, maşallah karatelere başlamış 🙂 valla bugünlerde arttı canım bağırsak hareketleri değil artık eminim, çünkü daha önceki bağırsak gurultularına hiç benzemiyor, resmen içimde birşey geziniyor 🙂
ANGELİM, bende seni merak ediyordum epeydir yoktun acaba doğum mu yaptı diye içimden geçirdim 🙂 Maşallah canım çok az zamanınız kaldı, hayırlısıyla prensesini al kucağına inşallahhhhhhhh 🙂
Kızımla 38+2 haftalık olduk....
Maşallah bize.. Hani hamile melekler beni yalnız bırakmayın...
YÜSRACIM, o kahve yada pembe akıntı 9. haftaya girişte olabiliyormuş, benimde pembe akıntım olmuştu biraz çok korkmuştum, ama dr.um kırmızı olmadıktan sonra korkma dedi, çünkü bebek o haftalarda anneye bağlanıyormuş artık ve bu bağlanma esnasında böyle akıntı olabiliyormuş, bebeğinin kol ve bacakları için erken canım, bizde 14. haftada görebilmiştik ve dr amcası onları tomurcuk olarak nitelendirmiş çok hoşuma gitmişti 🙂
BABYANGEL, bebeğinin cinsiyeti nedir, maşallah karatelere başlamış 🙂 valla bugünlerde arttı canım bağırsak hareketleri değil artık eminim, çünkü daha önceki bağırsak gurultularına hiç benzemiyor, resmen içimde birşey geziniyor 🙂
ANGELİM, bende seni merak ediyordum epeydir yoktun acaba doğum mu yaptı diye içimden geçirdim 🙂 Maşallah canım çok az zamanınız kaldı, hayırlısıyla prensesini al kucağına inşallahhhhhhhh 🙂
Oğlum olacak kısmetse 🙂 Zamanı gelmiş aslında, sizin cinsiyet belli oldu mu? Bizim doktor 14. haftada %90 erkek demişti. 16. haftada da kesinleştirmişti.
Benim iştahım yanlış hatırlamıyorsam 22. haftadan sonra arttı. Aslında iştah artması da değil kilo alışım birden hızlandı. 3 haftada 6 kilo gibi bi artış oldu. Doktorumda hamur işi ve tuzu kesmemi istedi. Fakat hala hızlı kilo almaya devam ediyorum. Şu ana kadar 17 kilo aldım, üstelik doğuma daha 2 ay var. Kendimi dolma biber gibi hissediyorum 🙂 Ortalama haftada 1 kilo şeklinde artış devam ediyor. Sonumu pek iyi görmüyorum desem yeridir. 🙂 Sık sık acıkma hep vardı bende. Fakat akşam yediğim yemeği sabah tartıda kiloma eklenmiş olarak görüyorum. Yani yediğimi yakmak diye birşey artık benim için geçerli değil. 🙂 Şöyle bir tavsiye verebilirim. Ara öğünde meyvenin ardından 2 tane ceviz içi yemek hem kan şekerinin daha yavaş düşmesini sağlıyormuş, hem hemen acıkmayı geciktiriyormuş. Aynı zamanda bebişlerin beyin gelişimi içinde ceviz öneriliyor hep.
Bu yıl erkek yılı sanki. Kız haberi çok nadir duyuyorum. 🙂 Sağlıklı olsunlarda gerçekten cinsiyetin önemi yok. Umarım test sonuçlarınız güzel gelir. Sonrasında zaten fazla bir test kalmıyor. Doktor isterse detaylı ultrason ve şeker yüklemesi yapılıp testler bitirilir. 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?