slm arkadaşlar....ben 5+4 haftalık hamileyim.....ilk başlarda hamilelik belirtileri yaşadım baya...şimdi hiç bir belirtim kalmadı....bunun böyle olması normal mi???kanamam falan kötü hiç birşey yok...çok korkuyorum...hamiş arkadaşlar yardımcı olurmusnuz??en belirgin belirtim kasıklarım ve göğsümdü...göğsüm aynı ama kasıklarım yok artık...böyle bir durumla karşılaşan oldumu hiç arkadaşlar....yardımcı olur musunuz??
slm arkadaşlar....ben 5+4 haftalık hamileyim.....ilk başlarda hamilelik belirtileri yaşadım baya...şimdi hiç bir belirtim kalmadı....bunun böyle olması normal mi???kanamam falan kötü hiç birşey yok...çok korkuyorum...hamiş arkadaşlar yardımcı olurmusnuz??en belirgin belirtim kasıklarım ve göğsümdü...göğsüm aynı ama kasıklarım yok artık...böyle bir durumla karşılaşan oldumu hiç arkadaşlar....yardımcı olur musunuz??
Hoşgeldin elifcim RABBİM sağlıklı doğumlar nasip etsn inşallah sağlıkla sıhatle tamamlarsn hamileliğini🙂benide aranıza alırmısınızzz6 hafta 4 günlük hamişim şimdilik herşey yolunda inşallah rabbim sağ sağlım meleklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder🙂🙂🙂🙂
Cnm küçük sancılar normal yani rahim kasılmaları olucaktır elbette.Artık rahim kendini doğuma hazırlyor kasılmalarn olmaması anormal olurdu yani..Hiç endişelenme nst'de çıkıcaktır sen sancı hissetmesende kasılmalar ara ara çıkar.Bende 37.haftamdayım 34+4 de plasenta yaşlanması başladı ve her kontrole gittğimde yüreğim hopluyodu acaba doğuma mı giricem dye.Suyum azalmş çünkü yaşlanmaya bağlı olarak.Şuan 36+1 deyiz korkumz kalmadı hamd olsun bugünn de kontromz vardı dr amcamız 38'e kadar beklemeye çalışcaz dedi her hangi bi aksilik olmazsa ayın 18,19 gibi sezeryana giricem 39 u beklemez dedi.Yani bak stres sakın yapma kendini rahat bırak ben stres yapa yapa oğlşmn hızla kilo alşını durdurdm yaklaşk 2 haftadır🙁tabi plasentamzda yaşlı ondan da oluyo ama stres kesinlkle olmamalı.ALLAHIM kolay doğumlar nasip etsn hepimizemerhaba melekler nasılsınız? ben küçük bir soru soracaktım, bugün nts yaptırdım ve küçük sancıların olduğunu söyledi dr 33. haftayız bebek sağlıklı, erken doğum olabileceğini söyledi dr yarın tekrar nst ye giricem çok streesliyim
herşey için teşekkür ederim...
Sheker shey ben de pek giremez oldum. Bebişine çok az kalmış. Sana şimdiden sağlıklı doğum dilemek istedim. Görüşürüz, görüşemeyiz... İnşallah Rabbim kolaylık getirir. Sezeryan olacakmış anladığım kadarıyla. İnşallah sorunusuz geçer, sen de bebişin de iyi olursunuz canım. Allah yardımcınız olsun. Annelik hisleri bastırınca insan boşa da olsa endişelerle kaplanıyor. Bunu ben de şimdiden anladım. 17. haftaya giriyoruz biz de. Zaman ne çabuk geçiyor. Cinsiyeti kesinleşti bu arada kızım olacak ön tahminler doğruymuş. Hayırlısı olur inşallah. Allahım hepimizin evladını esirgesin. Öpüyorum çok. Stres yapmamaya çalış. Yavrun şimdi her şeyi hissediyor, unutma. Onunla konuş, sana da ona da iyi gelir. 😉
ben aranıza yeni katıldım bebekleriniz hayırlı olsun allah banada nasip etsin inşallahay hadi bakalım hayırlısı olsunn sağlıkla doğsunlar inşallah.....
bu arada bende 6 aylık evliyim ama vajinismus hastalıgm var o yüzden hamile kalmam suanlık zor görünyo nasıl yencem bunu offff 🙁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?