Cnm bnm çok saolevet az kaldı gerçi şafak sayamıyorum eğer beklerse suyumuz falan yeterse 18 'i gibi giricem ALLAHIM izin verrse doğum'a.Zaman çabuk geçiyor ama inan bana son zamanlar hiiiiiiiiiiiç geçmiyo gibi sanki.Dönüp arkama baktğımda ben nasıl dayanmışım o kadar ay nasıl dayanmışım diyorum🙂sizde baya büyümüşsünz maaşallah.Kızın sağlıklı bi hamilelik geçirir inşallah anneciğine🙂gebeliğin bu zamanları çok rahat emin ol.İçinden ne geliyosa yap kendini yormadan tabii ki.Bol bol uyu rahat yatmanın tadını çıkar.Son haftalar biraz daha sıkıntılı oluyo şikayet olmasın MEVLAMA.
İyi dileklerin için çooooook teşekkür ederim ALLAH razı olsun cnm RABBİM sana da hayırlı sağlıklı bi evlat dünyaya getirmeyi nasip etsn inşallah.Sen nasıl bi doğum şekli düşünüyosun bu arada?
Cnm bnm çok saolevet az kaldı gerçi şafak sayamıyorum eğer beklerse suyumuz falan yeterse 18 'i gibi giricem ALLAHIM izin verrse doğum'a.Zaman çabuk geçiyor ama inan bana son zamanlar hiiiiiiiiiiiç geçmiyo gibi sanki.Dönüp arkama baktğımda ben nasıl dayanmışım o kadar ay nasıl dayanmışım diyorum🙂sizde baya büyümüşsünz maaşallah.Kızın sağlıklı bi hamilelik geçirir inşallah anneciğine🙂gebeliğin bu zamanları çok rahat emin ol.İçinden ne geliyosa yap kendini yormadan tabii ki.Bol bol uyu rahat yatmanın tadını çıkar.Son haftalar biraz daha sıkıntılı oluyo şikayet olmasın MEVLAMA.
İyi dileklerin için çooooook teşekkür ederim ALLAH razı olsun cnm RABBİM sana da hayırlı sağlıklı bi evlat dünyaya getirmeyi nasip etsn inşallah.Sen nasıl bi doğum şekli düşünüyosun bu arada?
Cnm bnm evet bebeği aldım kollarıma çektim o cennet kokusunu içme.RABBİM nasıl bi koku vermiş altına da yapsa o güzel koku hiç geçmiyo.Bugün 8.günümüzdeyiz hamd olsun 19 ocakta sezeryanla doğum yaptım sabah 10 gibi girdim ameliayata 10:20 gibi bebeğim dünya'ya MERHABA dedi🙂tabi ben 11:00'i geçiyodu bebeğimi gördüğümde🙂darısı sizlerin başına inşallah RABBİM kimselere aratmasın herkese versn bu duyguyu🙂sizde büyüdünz artık hareketlerini beklme zamanı başladı yavaş yavaş cnm bağırsak hareketleri ile çok karıştırırsn .Ben sezeryandan çıktıktan snra bağırsak hareketlerimde içerde çocuk var gibi geliyoduŞu anda sheker bebeğini öpüp kokluyordur inşallah. Doğumu güzelce geçmiştir. İnşallah onun güzel haberlerini alıcaz. Zira doğum yapmış olmalı. İnşallah yolundadır her şey. Aklımdan geçti... Ben d eyazmak istedim duygularımı.
Aah ah bize daha çok mu var ne? Bebişimize biz de kavuşuversek... 🙂 Gerçi hamilelikte zaman benim için çok hızlı geçti. Geçen seneye ve diğer zamanlarıma göre. Zaman kavramım parendeler atıyor.
Mira hiç duymadım bilmiyorum ama endişelere hemen bulanma. Aile hekimliğinde olası riskleri de değerlendirdiklerinden biraz durumları abartıyorlar. Sorumluluk üstümüzden gitsin, uyarımızı yapalım derken daha çok endişe vererek daha kötü yapıyorlar insanı.
Sen dahiliyeciye ya da kadın doğumcuna danış bakalım bi. Kendine gereksiz stres yapma. Bebeğe zararlı. Sana da moral gerekli. 😉
İnşallah bir olumsuz bir şey çıkmaz. İçini ferah tut. Haber vermeyi de unutma.
Cnm bnm evet bebeği aldım kollarıma çektim o cennet kokusunu içme.RABBİM nasıl bi koku vermiş altına da yapsa o güzel koku hiç geçmiyo.Bugün 8.günümüzdeyiz hamd olsun 19 ocakta sezeryanla doğum yaptım sabah 10 gibi girdim ameliayata 10:20 gibi bebeğim dünya'ya MERHABA dedi🙂tabi ben 11:00'i geçiyodu bebeğimi gördüğümde🙂darısı sizlerin başına inşallah RABBİM kimselere aratmasın herkese versn bu duyguyu🙂sizde büyüdünz artık hareketlerini beklme zamanı başladı yavaş yavaş cnm bağırsak hareketleri ile çok karıştırırsn .Ben sezeryandan çıktıktan snra bağırsak hareketlerimde içerde çocuk var gibi geliyodu
saol canım içimi rahatlattın.çok doğru söylüyosun ama bebek bekleyen anneler çok hassas oluyo bunu göz önünde bulundurup düzgün bir şekilde bilgilendirebilirler..kendi doktorum çok iyi onunda içimi rahatlatacağını düşünüyorum.6 aylık gebeyim ama bebişimin cinsiyetini hala bilmiyorum 🙁 doktorlar göremiyo.pazartesi inşallah belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?