saolun kızlar eeeeeeeeee baska ıyı haber vercek yok mu ya bu arada kızlar bebısımın adı hayırlısıyla ecrin-(allahın hedıyesı) olcak belkı ecrin efsa da koyabılırız ona daha karar vermedık ama ecrın kesın allah nasıp ederse bunuda paylasmak ıstedım canlarım bu duyguyu allahım herkese nasıp etsın ıyı haberlerınızı beklıyorum allaha emanet olun :laugh:
saolun kızlar eeeeeeeeee baska ıyı haber vercek yok mu ya bu arada kızlar bebısımın adı hayırlısıyla ecrin-(allahın hedıyesı) olcak belkı ecrin efsa da koyabılırız ona daha karar vermedık ama ecrın kesın allah nasıp ederse bunuda paylasmak ıstedım canlarım bu duyguyu allahım herkese nasıp etsın ıyı haberlerınızı beklıyorum allaha emanet olun :laugh:
esracım efsanın anlamı cennette bır ırmagın adıymıs canım benımde cok hosuma gıdıo ama bakalım hayırlısı en kısa zamanda ıyı haberlerını beklıorum bu arada benım sonuclarımı erken almamın nedenı belkı ankarada yasıo olmam kan testını bı gun sonra alıyorum en fazla cunku neyse allaha emanet olun
hadi bakalım kızılım inşalah herşey yolunda gider dualarım seninle... gelelim yarına ilk önce radyolojide detaylı ultrasonografiye gireceksinn orda doktor muayene esnasında sekreterine ölçimleri veriyor sende araştırmış biliyorsundur, şayet ense kalınlığı 3mm nin altında ise korkma artık herşey yolunda gidecektir allahın izniyle ikili testteki tüm hadise bu ölçüme dayanıyor.. sonuçları beklemedende fikir sahibi olman için söylüyorum hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz....
hadı bakalım kızlar hayırlı haberlerınızı beklıoruz ve esracım senın de bebısının cınsıyetını merakla beklıorum gostermeyen bebeklere genelde kız gozuyle bakılıo ama sen daha hareketlenmedı dıosun erkekte olabılır kaynanamın soyledıgıne gore erkek gec hareketlenırmıs kız erken benımkıne erken hareketlendıyse kız olur dıodu ve dogru da cıktı neyse bakalım hayırlısı canım ya herkesın ıyı haberlerını beklıorum bu arada yarın ıcın kızılım ıkınızınde korkmasının nedenı bence gebelıgınızde sorun yasamanız ama ıcınızı ferah tutun allahın ıznıyle sag saglım kucagımıza alırız bebıslerımızı:laugh::laugh:
hadı bakalım kızlar hayırlı haberlerınızı beklıoruz ve esracım senın de bebısının cınsıyetını merakla beklıorum gostermeyen bebeklere genelde kız gozuyle bakılıo ama sen daha hareketlenmedı dıosun erkekte olabılır kaynanamın soyledıgıne gore erkek gec hareketlenırmıs kız erken benımkıne erken hareketlendıyse kız olur dıodu ve dogru da cıktı neyse bakalım hayırlısı canım ya herkesın ıyı haberlerını beklıorum bu arada yarın ıcın kızılım ıkınızınde korkmasının nedenı bence gebelıgınızde sorun yasamanız ama ıcınızı ferah tutun allahın ıznıyle sag saglım kucagımıza alırız bebıslerımızı:laugh::laugh:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?