hamisler rabbim sizlere koly dogum nasip metsin sag saglim meleklerinizi kucaginiza alin inseallah rabbim olmayanlarda nasip etsin amin
cnm geçmiş olsun... böbrek nie sancı yapmışki ??kızlar henüz 23 haftalık hamileyim ama dün gece o kdr sancılandımki doğurucam zanettimo kdr kötüydümki anlatamam neyse acil servise gittik muayenemi oldum şükür bebişim iimiş keyfi yerindeydii ....böbrek sancısı çekmişim tüm gecee 🙁( Ama şükürler olsun ki bebişim sağlıklı görünüyordu o an zaten tüm sancılarım geçti sandım😀 yarın ileri tetkik için uzman drla görüşeceğiz aman siz siz olun elinizi belinizi iyi koruyun üşütmeyin...
Maşallah suphanallahhhh hızla geçiyor zaman inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız bu arada kutluyorum seni hırka falan ben beceremiyorum yaa🙁( bu arada deli kız bulduğumuz isimleri araştırıyorum canım sende iice araştır aslında nette yazılan manaları taşımıyorlarmış bununla ilgili linki yollarım sanagecmıs olsun esracım bu aralar pek gıremıorum nete ecrıne hırka basladım onu bıtırıyım dıe ugrasıom bebegının ıyı olduguna sevındım aman dıkkatlı ol yuzduk yuzduk kuyruguna geldık allahım hayırlısıyla sag saglım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah............ amın
bu arada kızlar sızde aramıza hosgeldınız allah hayırlı evlat nasıp etsın sag saglım kucagınıza alırsınız ınsallah
efsuncugum ılıskıden sonra hemen ayaga kalkma tuvalete yada banyoya gıtme ha bı de ılıskıden sonra ayaklarını tavana dık bunları yapan ve olumlu sonuc alan bır kısıyım denendı ve onaylandı yanı :meri::mery:sımdı 24 hafta 5 gunluk bır kız annesı adayıyım
esra canim moralini bozma bebem iyi dusun iyi olsun dua et bende namzlarimad dua edicam sana sakin uzulme meleginde uzulur cici annecanım bacakların ağrıması gebeliğin bu aylarında bence gayet normal yeterli kalsiyumu almaya gayret et paynir süt vs bebekler anne yeterli kalsiyumu alamadığında annenin kemiklerinden ihtiyacı olan kalsiyumu emiyor buda eklem ağrılarına neden oluyor diye biliyorum benimde bel ağrılarım var ayrıca geceleri sık sık uyanıyorum eee artık eskisi gibi değiliz bir can daha taşıyoruz böyle belirtiler yaşamamız olağann.... gelelim bana ben bugün doktordaydım üroloji uzmanına göründüm sağ böbreğimde epey bir büyüme var gelelim nedenine bebek büyüdükçe böbreğime baskı yapmış böbreğimde büyümeye neden olmuş 20 gün sonra tekrar gidicem takipteyimdeyim yanii🙁( büyüme devam ederse böbreğime katetral takılacakmış yani büyümeyi engelleyicek bir boru yani şu durumda bir opreasyon geçiricemdoğumdan sonrada alıcaklarmış bebeğe zaralı bir durum olmasın diye yapılaması gerekiyormuş🙁( lütfen dua edinde gerek olmasın inaşşalhh morailm çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?