Teşekkür angelım. En yakın zamanda seni de burada görücez inşallahhhhhhhh. Hadi tam gaz devam et... Kim bilir belki de gelmiştir bebişin ama sürpriz yapmak için annesine, bekliyordur ne dersin.. 😀
slm arkadslar arnıza yenı katıldım lutfen banada yardımcı olun bızde bebek ıstıyoruz ama 7 aydır olmuyor bu ay adet olmayınca cok umıtlendım adettımın gectıgı ılk gun kan testı yaptırdım sonuc negatıftı ama hala adet olmadım bu gun 6 gun oldu acaba degerlerımde degısıklık varmıdır test yapmaya artık korkar oldum hep negatıf hep negatıf sızce ıdrar testtı yapsam sonuc alırmıyım lutfennnn fıkrı olan yazsın sımdıdene tesekkurler
Kan tahlilini erken yaptırdıysan çıkmamış olabilir. Çünkü döllenme geç olduğunda çıkmıyor hemen. Bence yeniden bir kan testi dene. Çünkü kan testi idrar testine göre daha kesin sonuç. Ama istersen de evde bir idrar testi dene canım. Epey gün geçmiş çünkü. Artık çıkabilir. Ama normalde reglin düzensizse gebelik olmaya da bilir. Ama düzenliyse inşallah hamilesindir canım. Allah gönlüne göre versin. İnşallah hamilesindir.
canım beni düşünüyor olmanaa çok sevindim çok şükür böbrek ağrılarım kendiliğinden geçti herhangi bir müdahaleye gerek kalmadan umarım tekrarlamaz... bu arada tabiiki bizim meleklerimizin teyzesiniz hepiniz bende burda bebek sahibi olmayı arzulayarak başladığım günlerimde herşeyimi paylaşarak hamile kaldım Rabiim en kısa zamanda sizlerde nasip etsin canım..Amin...
slm arkadslar arnıza yenı katıldım lutfen banada yardımcı olun bızde bebek ıstıyoruz ama 7 aydır olmuyor bu ay adet olmayınca cok umıtlendım adettımın gectıgı ılk gun kan testı yaptırdım sonuc negatıftı ama hala adet olmadım bu gun 6 gun oldu acaba degerlerımde degısıklık varmıdır test yapmaya artık korkar oldum hep negatıf hep negatıf sızce ıdrar testtı yapsam sonuc alırmıyım lutfennnn fıkrı olan yazsın sımdıdene tesekkurler
kız özge Allah islah etsin seni mide bulantısı için doktorunumu uyandıryorsun gece gece😀 ne alemsinn ben ağrılarım için bile sabaha kadar sabretmiştim uyandırmayayım diyee hem yerim bebişini büyürmüşde annesinin karnını şişirirmiş😀