Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Hamilelerin paylaşım alanı!!

anlıyorum cnm haklısın benide korkutuyor belimde bir serumla ıkınmaya çalışmak falann öfff herşeyin doğalı en iyisi Allah yardımcımız olsun cnm şurda ne kaldı...

Selam kızlar, ben de 6 haftalık hamileyim. Size bir şey sormak istiyorum.

Çok erken dönemde benim iştahım açılmıştı, yemek yedikten yarım saat sonra bile midem sanki bomboş gibi kazınmaya başlıyordu🙂 Walla şimdilerde tam tersi oldu. Çok iştahsızım. Hiç acıkmıyorum, hiç bişi yiyesim gelmiyor. 2 kilo verdim. Sizce bu bebeğe zarar verir mi?

cinderellacım.. öncelikle aramıza hoşgeldin.. İlk aylarda yani 3. aya kadar bendede kilo kaybı oldu ama benim iştahsızlıktan değil bulantılarımdan dolayı idi. ama şuan 6. ayıma girmek üzereyim ve allahıma şükürler olsun bebeğimde gayet sağlıklı durumda....
Yani ilk aylarda verilien kilonun bildiğim kadarı ile hiçbir sakıncası yok zaten 3. aydan sonra iştahın ve aş ermelerin başlayacağı için kilo alacaksın...
Veeee hayırlı olsun bebişin ilk gebeliğin mi...

Son düzenleme:

kızlar bel ağrısından öleceğim nerdeyse pffff .. Birde bugün kasık ağrısı hissediyorum sanki regl sancısı gibi ayakta kaldığım zaman oluyor .. sizce gebelik ilerlediği için mi

kızlar bugün bomba gibiyim..... Bel ağrımın sebebi yataktan kaynaklanıyormuş 😀 ben biraz pimpiriklenmişim 😀 kasık ağrımda normalmiş çünkü büyüyen rahim arasıra ağrı yapabilirmiş ama az şiddette.. Eğerki şiddetli karın ağrısı hissedilir ise
direk dr. aranmalıymışşşşş ...
Birde eşlerle ilgili şeyyy günlerini nezaman bitirmek gerekiyor bilgisi olan var mııı :minik:

kızılım bende 7 bucuk aylık hamıleyım ve ben 6-6bucuk aydan sonra sey gunlerımız dıe bıseyımız kalmadı ama bazı arkadaslarım bebek dogana kadar yaptıklarını soyluyor bunun ne kadar dogru oldugunu bılmıorum sen en ıyısı doktoruna sor yada yapma ben bebege sakıncası olur korkusuyla ve benım ara ara sancılarımdan dolayı bıraktık canım
bır de o agrılar bendede cok oluodu ozellıkle tuvalete cıktıgımda cok zorluk cekıodum aglayacak dereceye gelıorum ama allaha sukur sımdı ıyıyım ara sıra yıne oluyor ama bu normal ıdrar teslerımde bı sey cıkmadı senınde dedıgın gıbı rahım buyudukce asagı baskı yapıo.yer cekımı kanunu bı yerde canım
umarım yardımcı olabılmısımdır

saolasın delikızcım... Bizde sanırım bitireceğiz bende korkuyorum o yüzden bizde sanırım artık yapmayacağız.. Dr. sormaktan utanıyorum beeeen 🙂
oyüzden sizlerle paylaşayım dedim 😀 bilgilerin için çok teşekkür ederim canım...

ya kızlar benım bı sorunum var belkı sorun deıldır ama ben kafaya cok takıorum benım gogsumun ucları ıcıne gırık ve bu durumdan dolayı bebegımın gogsumu kabul etmıycegınden korkuyorum esım bebek emdıkce duzelır dıo ama ben rahat edemıorum kıdemlıler yardımcı olursanız coooooooooooook sevınırım

Canım benim bence eşin haklı bebek emdikçe düzelir hem eşin bizden daha iyi bilir🙂 ayrıca ecrin hanım daha önce göğüsmü gördü de beğenmiyecek kabul etmiyecek....

slm hamış bayanlar galıba bende aranıza katılıyorum bugun adettım gecelı 11 gun oldu ıdrar testtı yaptım ıkıncı cızgı cok sılık cıktı ama genede fark edılıyordu valla heyecendan yerımde duramıyorum pazartesı doktora gıdıcektım zaten ayyy hadıı bu sefer olsun dua edın benım ıcn