yok şekerim yaa ne alakası var...iç karınla alakalıymış,,,benm 3 ay bitti ama karnım 5 aylık gibi,,bi arkadaşım 10 hftalık gram göbeği yok : )) o yapıyla alakalı hiçbişicikler olmaz merak etme 😀
yok şekerim yaa ne alakası var...iç karınla alakalıymış,,,benm 3 ay bitti ama karnım 5 aylık gibi,,bi arkadaşım 10 hftalık gram göbeği yok : )) o yapıyla alakalı hiçbişicikler olmaz merak etme 😀
saolasın özgecimmm 😀 annemde aynısını söylüyor ben senin kadarken doğurman yakın diyolardı dio insan sonuçta biraz evhamlanıyorrrr yakınındaki hamişlerle kendini kıyaslıyor bu arada gerçek adın özge mi 😀
kızıl canım bende aynı seningibiyim görenler aaaaaaa hiç belli olmuyor dedikçe canım sıkılıyo doktorum bebeğin boyunu kilosunu normal ddiyo hatta süper diyo ben hamile kalmadan zayıftım belkide ondan diyorum iç karnın geniş diyorlar gözüm hamilelerde benimde bende yaklaşık 13 kilo aldım ve 34 haftalık küçük kızım bende benmi aldım kiloları diyorum ama kilomda normalmiş yani canım inşallah bebeklerimiz sağlıklı dünyaya gelirlir az kaldı ama şimdi heyecanım dadaha artıyor
gülgüzelim benim kilo artışım ilk 3 ay biliyorsun bulantılardan heç almadım... 72 ile hamiş kaldım... 68 e düştüm şimdileri yani geçen ay tartıldığımda 72 idim.. pazartesi sağlık ocağında aşım var bakalım kaç kg. almışımmmm inşallah normal gidiyorumdur bende
haaaa bu arada kızımızın ismi değişti 😀
BEREN BERAY oldu sanırım bu artık son karar eşim de dünkü aşkı memnu dizisinden sonra beren'e onayladı 😀 beray ise parmaklıklar ardından gelme
slm arkadaşlar bende yeni hamilerdenim benide aranıza alın.Bende 4 hafta 3 günlük hamileyim 4.5 yaşında bir kızım var bu 3. hamileleğim arada 1 tane düşük oldu inşallah bunu hayırlısıyla kucağımıza alırız.benimde maalesef sabah bulantılarım 1 haftadır var ama ben iyiye yoruyorum öncekinde hiç yoktu ve 7 haftalıkken düşükle sonuçlanmıştı.
sizleri okuyunca ben halime iyice üzüldüm ilk hamileliğimde 27 kilo almıştım çok fazlasıyl verdim ama benim iştahım şimdiden çok yerinde önce kusuyorum sonras gidip yeniden yemek yiyebiliyorum ve daha şimdiden 3 kilo aldım