Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Esracım hayırlı uğrlu olsun bidenem.. Allah anaalı babalı buyutmenizi nasip etsin.... Her sey gonlunce olsun... Benim yerimede küçücük öpersen sevinirim.. Allahım seni ve minik meleğinii nazarlardan korusun

esra ablam allah analı babalı büyütmek nasip etsin vatana millete hayırlı olsun nazarlardan saklasın sizi kendinize çok iyi bakın çok öptüm ablam

AY CANIM YA NE GÜZEL KURTARDIN DARISI DÜM HAMİŞLERİN BASINA VE BANAALLLAH ANALI BABALI BUYUTMEK NASİP ETSİN CANIMMM

arkadaşlar merhaba bende geldim 29 temmuzda sezeryan ile doğım yaptım çok tatlı mavi gözlü boncuk gibi kızım var rabbim tüm isteyenherkese bu duyguyu yaşatsın şimdi kızım ağlıyor daha sonra diğer hamileler ne oldu ona bakacağım onlarıda çok merak ediyorum hepiniz allaha emanet olun

gülgüzeli canım benim ne güzel sende kızına kavuştun.. ahhh son zamanlar geçmek bilmiyor bende kızımıııııııı istiyom yaaaaaaaaaaaa gel kumsalım gel kızım ...

Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin canım...

Canımcım Hayırlı uğurlu olsun... Analı babalı büyütmeni nasip etsin... Maviş maviş demek maşallah Allahım nazarlardan korusun seni ve bebeğini... Herşey gönlünce olsun

esra ve gülgüzeli....
ne mutlu size,,allh yawrularınıza sağlılı uzun ömürler versin inşallah...

kızılötesi sen daa gitmedin mi 😀 sanırım delikız da doğuma gitti,,o da gelir yazar 😀
darısı bekleyenlerin başına..

kız ben eve gelince çamaşır yıkadım astım çorba yaptım😀 her bünye farklı yaşıyor demek ki çok şükür iyiyim tabiki sancılarım oldu hareketlerim kısıtlandı ama hepside benim için katlanablirdi 😀

Gülgüzeli canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah cümlemizinkini tabii .... bizim için güzel temennilerde bulunan arkadaşlarada çok teşekkür ederim Rabbim hepinizi ağrısız sancısız bi avazda kurtarsın inşallah...