ASİMELEK Daimi Üye Üye 19 Nisan 2011 #1 Hamiş Meleklerimiz için kıyafetler,hamile kıyafetleri,2011 elbise modelleri,kırmızı elbise modelleri,en şık elbiseler,2011 modası pantolon modelleri,hamilelere özel kıyafetler. hep bizler için kıyafetler paylaşıyoruz ama bu kezde hamişlerimizi düşündüm ve onlar için bişiler paylamak istedim. inşallah beğenirler
kıyafetler,hamile kıyafetleri,2011 elbise modelleri,kırmızı elbise modelleri,en şık elbiseler,2011 modası pantolon modelleri,hamilelere özel kıyafetler. hep bizler için kıyafetler paylaşıyoruz ama bu kezde hamişlerimizi düşündüm ve onlar için bişiler paylamak istedim. inşallah beğenirler
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 19 Nisan 2011 #2 Hamişim ve henüz hamiş kıyafett alışverişine çıkamadım !!!!! İnşallah en kısa zamanda cıkmayı planlıyorumPaylaşım için çokk aamaa çookk teşekkür ederim..
Hamişim ve henüz hamiş kıyafett alışverişine çıkamadım !!!!! İnşallah en kısa zamanda cıkmayı planlıyorumPaylaşım için çokk aamaa çookk teşekkür ederim..
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 19 Nisan 2011 #3 Hamiş olunca tekrar gözden geçireceğim bir konu emin ol 🙂 Emeğine sağlık tatlım..
ASİMELEK Daimi Üye Üye 19 Nisan 2011 #4 teşekkür ederimm beğendiyseniz ne mutlu bana belencimm inşallahh canımmm