M miss_zilay Yeni Üye Üye 17 Haziran 2010 #12 Ben yurtdisinda yasiyorum, sitenise tesadüfele buldum ve hayran kaldim!!! Insanin kendi insani gibi yok, neyse ablacigim kendine iyi bak 🙂
Ben yurtdisinda yasiyorum, sitenise tesadüfele buldum ve hayran kaldim!!! Insanin kendi insani gibi yok, neyse ablacigim kendine iyi bak 🙂
J jadejade Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2010 #15 handanca dayanamadım ben özelinize msj attım 🙁 bundan dolayı özür diliyorum ama okuynca hak vercksinizdr umarım..... cidden çok sıkntılıyım.. ruhen bunalıma girdim gibi... 🙁((((( offfffffff yaaaaaaaaaa içim daralıyooo 🙁(
handanca dayanamadım ben özelinize msj attım 🙁 bundan dolayı özür diliyorum ama okuynca hak vercksinizdr umarım..... cidden çok sıkntılıyım.. ruhen bunalıma girdim gibi... 🙁((((( offfffffff yaaaaaaaaaa içim daralıyooo 🙁(
handanca Daimi Üye Yönetici 11 Ağustos 2010 #19 Ramazan dolayısı ile açılım yok arkadaşlar. Özel yada Genel talepte bulunmayın rica ederim. handanca
LALEZAR Daimi Üye Üye 30 Ağustos 2010 #20 Kolay gelsin zor bir işin var sanırım... yorumlarını sabırsızlıkla bekliyoruz... sevgiyle...