gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 11 Şubat 2011 #1 hangi marka cep telefonu kullanıyorsunuz? bu soru da aklına nereden geldi demeyin telefonumla ugraşıyordum oradan esti 😱rkide: evet bebişlerim hangi marka cep telefonu kullanıyorsunuz??
bu soru da aklına nereden geldi demeyin telefonumla ugraşıyordum oradan esti 😱rkide: evet bebişlerim hangi marka cep telefonu kullanıyorsunuz??
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Şubat 2011 #3 Daha önce samsung,siemens,nokıa kullandım şimdi LG kullanıyorum 🙂)
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 12 Şubat 2011 #5 HTc kullanıyorum sloganıda belli HTC ye değil neticeye bak
atsy_gül Yeni Üye Üye 16 Şubat 2011 #9 bende nokia kullanıyorumda değiştircem samsung alayım diyorum 😉
M Misafir Forum Okuru 24 Şubat 2011 #10 Kullandığım telefonun markası resimde görüldüğü gibi Samsung F480 serisi 🙂 Çok çok özelliği var ama değişmeyi düşünüyorum, sıkıldım artık bundan Nokia düşünüyorum şimdi bakalım kısmetimizde ki neyse artık
Kullandığım telefonun markası resimde görüldüğü gibi Samsung F480 serisi 🙂 Çok çok özelliği var ama değişmeyi düşünüyorum, sıkıldım artık bundan Nokia düşünüyorum şimdi bakalım kısmetimizde ki neyse artık