eLit's Yeni Üye Üye 24 Şubat 2011 #11 sırasıyla hepsini kullandım ama en uzun süredir ve hala samsung kullanıyorum 🙂
rainoffical Yeni Üye Üye 28 Şubat 2011 #13 Daha önce blackberry,samsung ve I-phone kullandım .Ve şu anda gine Samsung kullanıyorum🙂
ي يeKe®îм Forum Okuru 5 Mart 2011 #17 Kesinlikle Nokia Şaşmicaksın. Benimkide bu çook memnunum..Nokia 5800 express music
ebru58 Aktif Üye Üye 10 Mart 2011 #19 RüYaM' Alıntı: Kullandığım telefonun markası resimde görüldüğü gibi Samsung F480 serisi 🙂 Çok çok özelliği var ama değişmeyi düşünüyorum, sıkıldım artık bundan Nokia düşünüyorum şimdi bakalım kısmetimizde ki neyse artık Genişletmek için tıkla ... aynısını bende kullanıyorum, bende sıkıldım bundan canım🙂
RüYaM' Alıntı: Kullandığım telefonun markası resimde görüldüğü gibi Samsung F480 serisi 🙂 Çok çok özelliği var ama değişmeyi düşünüyorum, sıkıldım artık bundan Nokia düşünüyorum şimdi bakalım kısmetimizde ki neyse artık Genişletmek için tıkla ... aynısını bende kullanıyorum, bende sıkıldım bundan canım🙂
EnCey Daimi Üye Üye 10 Mart 2011 #20 Bir çok marka kullandım ama Nokia dan şaşmamak lazım. Şuan ki telefonum çokta memnunum😀