PaSikA Yeni Üye Üye 14 Temmuz 2009 #1 Hangisine hayır diyemezsiniz? Evet sevgili melişlerim anketimizdeki şıklardan hangisine hayır diyemezsiniz 🙂 Mesela ben hiçbir zaman çikolatalı bir pastaya ve yanında bir bardak çaya hayır diyemem 😀 Olsada yesek demi ama
Evet sevgili melişlerim anketimizdeki şıklardan hangisine hayır diyemezsiniz 🙂 Mesela ben hiçbir zaman çikolatalı bir pastaya ve yanında bir bardak çaya hayır diyemem 😀 Olsada yesek demi ama
l.a.r.a Yeni Üye Üye 14 Temmuz 2009 #3 her sabah karanfilli yesil cayimi icmezsem güne iyi baslayamiyorum
aSqimSin Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2009 #6 Dondurma... Kışın ortasında babama dondurma aldırdığımı bilirim. Evde düzenli olarak vardır dolapta bekler 😀
Dondurma... Kışın ortasında babama dondurma aldırdığımı bilirim. Evde düzenli olarak vardır dolapta bekler 😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 18 Temmuz 2009 #7 Buz gibiiiii bir kolayaa aslaa hayır diyeememmm.. Bağımlılık yapıoo kolaaaa...... Asslaa hayır diyemiyeceğim şeylerinn en başımdaa gelmekteee kolaaaa.....
Buz gibiiiii bir kolayaa aslaa hayır diyeememmm.. Bağımlılık yapıoo kolaaaa...... Asslaa hayır diyemiyeceğim şeylerinn en başımdaa gelmekteee kolaaaa.....
RoCCo Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2009 #8 offf off😀 hepsineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaa pasii bananee hepsinee ewtt diyorumm😀 tabikii ac kalıyım sigarasız kalmıyım bn
offf off😀 hepsineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaa pasii bananee hepsinee ewtt diyorumm😀 tabikii ac kalıyım sigarasız kalmıyım bn