xqw07 Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #11 Cevap: hanımlar merhaba gurbet kuşu' Alıntı: hoş geldin aramıza ama bişe dicem devrim erkek ismi deyilmi yanılıyorsam kusuruma bakma canım🙂 Genişletmek için tıkla ... h.buldum Devrim hem bayan hemde erkek adı😉 Bonita' Alıntı: hoş geldin aramıza canım keyifli forumlar dilerim 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum aynil' Alıntı: hoşgeldin keyifli forumlar dilerim Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
Cevap: hanımlar merhaba gurbet kuşu' Alıntı: hoş geldin aramıza ama bişe dicem devrim erkek ismi deyilmi yanılıyorsam kusuruma bakma canım🙂 Genişletmek için tıkla ... h.buldum Devrim hem bayan hemde erkek adı😉 Bonita' Alıntı: hoş geldin aramıza canım keyifli forumlar dilerim 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum aynil' Alıntı: hoşgeldin keyifli forumlar dilerim Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
Vijdan Yeni Üye Üye 17 Eylül 2008 #12 Cevap: hanımlar merhaba Hoş geldin devrim,keyifli forumlar dilerim.
Beyazca Yeni Üye Üye 20 Eylül 2008 #15 Cevap: hanımlar merhaba devrim aramıza katıldığına inan pişman olmazsın zira burada keyifli vakit geçireceğinden şüphen olmasın hoşgeldin tekrar canım
Cevap: hanımlar merhaba devrim aramıza katıldığına inan pişman olmazsın zira burada keyifli vakit geçireceğinden şüphen olmasın hoşgeldin tekrar canım
ARZUHAL Yeni Üye Üye 23 Eylül 2008 #16 Cevap: hanımlar merhaba Aramiza hosgeldiniz,kalici olmaniz ve keyifli paylasimlarda bulusmamiz dilegiyle...Merhaba Devrim Melegim.
Cevap: hanımlar merhaba Aramiza hosgeldiniz,kalici olmaniz ve keyifli paylasimlarda bulusmamiz dilegiyle...Merhaba Devrim Melegim.