elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 12 Nisan 2009 #1 harika bu el çantaları bu yılki bir baska akımsa bu el cantaları yani ben çok begeniyorum farklı tarzıyla cazip geldi 🙂melişler siz ne düsünüyorsunuz.................................. Son düzenleme: 12 Nisan 2009
bu yılki bir baska akımsa bu el cantaları yani ben çok begeniyorum farklı tarzıyla cazip geldi 🙂melişler siz ne düsünüyorsunuz..................................
kaprisli Yeni Üye Üye 12 Nisan 2009 #2 Cevap: harika bu el çantaları cidden çok güzellermiş canım ya emeğine sağlık🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 13 Nisan 2009 #3 Cevap: harika bu el çantaları sagol canım bende çok begeniyorm bunlarıı
PaSikA Yeni Üye Üye 13 Nisan 2009 #4 Cevap: harika bu el çantaları Güzel çantalar ellerine sağlık hemşeridaşım 🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 13 Nisan 2009 #5 Cevap: harika bu el çantaları bunun aynısından aldım ama eşim beğenmedii geri değiştimm benek benek duruyormuş emeğine sağlık kuzu ben çok beğendimm
Cevap: harika bu el çantaları bunun aynısından aldım ama eşim beğenmedii geri değiştimm benek benek duruyormuş emeğine sağlık kuzu ben çok beğendimm
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 14 Nisan 2009 #6 Cevap: harika bu el çantaları ayy cnm bende onun mavisinii begendım arkadas aldırmadı aynen benek benek duruyo diyee 🙂tesekkürler yorumlar için
Cevap: harika bu el çantaları ayy cnm bende onun mavisinii begendım arkadas aldırmadı aynen benek benek duruyo diyee 🙂tesekkürler yorumlar için
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 14 Nisan 2009 #7 Cevap: harika bu el çantaları mukemmeller...paylasım için saol
mislinay Yeni Üye Üye 15 Nisan 2009 #8 Cevap: harika bu el çantaları bazıları hoşmuş gerçekten saol canım emeğine sağlık
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 15 Nisan 2009 #9 Cevap: harika bu el çantaları sagolun melişler yorumlar içn 🙂