K karakuzu Daimi Üye Üye 17 Ocak 2013 #2 yapilisinida yazsaydin keske 😕 böyle bir resimle de olmuyo ki bak bak bak...
bernam07 Aktif Üye Üye 23 Ocak 2013 #3 birtanem tığ işi basit zaten trabzan örüyorsun hep yapılışında birşey olmadığı için yani kolay olduğu için yazmadım
birtanem tığ işi basit zaten trabzan örüyorsun hep yapılışında birşey olmadığı için yani kolay olduğu için yazmadım
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Ocak 2013 #4 Bilene kolay bilmeyen benim gibi iç geçirir bakar durur çok güzel bayıldım modele kızımında olsaydı keşke
Bilene kolay bilmeyen benim gibi iç geçirir bakar durur çok güzel bayıldım modele kızımında olsaydı keşke
A Ausencia Üye Üye 24 Ocak 2013 #5 bernam07' Alıntı: birtanem tığ işi basit zaten trabzan örüyorsun hep yapılışında birşey olmadığı için yani kolay olduğu için yazmadım Genişletmek için tıkla ... Çok şirin ; ellerinize , emeğinize sağlık... Ama ben hala trabzan ne ? level ını atlayamadığım için ... bana uzak:hıms:
bernam07' Alıntı: birtanem tığ işi basit zaten trabzan örüyorsun hep yapılışında birşey olmadığı için yani kolay olduğu için yazmadım Genişletmek için tıkla ... Çok şirin ; ellerinize , emeğinize sağlık... Ama ben hala trabzan ne ? level ını atlayamadığım için ... bana uzak:hıms:
bernam07 Aktif Üye Üye 6 Şubat 2013 #6 hhehe güzel cevap vermişsin googleya yazsaydın ya şekerim !!.... 🙂 eskiler dolgu der valla bu siteye chat e cam koymalılar bence daha mantıklı olur böylelikle alır karşında hemen öğretirdim sana şipşak..
hhehe güzel cevap vermişsin googleya yazsaydın ya şekerim !!.... 🙂 eskiler dolgu der valla bu siteye chat e cam koymalılar bence daha mantıklı olur böylelikle alır karşında hemen öğretirdim sana şipşak..