AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 4 Haziran 2009 #21 Cevap: hayal bozmaca Uyuyup da ne yapacan .... uyudugundan işler hep yarımm... aaa uyumak yok 🙂 😀 Ay bukadar uykudan bahsedince bende uyumak istedim.. 😀
Cevap: hayal bozmaca Uyuyup da ne yapacan .... uyudugundan işler hep yarımm... aaa uyumak yok 🙂 😀 Ay bukadar uykudan bahsedince bende uyumak istedim.. 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 5 Haziran 2009 #22 Cevap: hayal bozmaca Uyu uyu nereye kadar.Karpuz da yata yata büyüyo.Kalk çık gez .Karpuzdan bi farkınmız olsun demi 😀 Ben çok fena acıktım yaaaaaa...
Cevap: hayal bozmaca Uyu uyu nereye kadar.Karpuz da yata yata büyüyo.Kalk çık gez .Karpuzdan bi farkınmız olsun demi 😀 Ben çok fena acıktım yaaaaaa...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 4 Temmuz 2009 #23 sirf yatmadan büyümyo karpuz, fazla yemek yemektende büyüyo ama.. ne yemegi bu sicakta su ic bol bol 😀 saclarimi boyatmam lazim yine 🙂
sirf yatmadan büyümyo karpuz, fazla yemek yemektende büyüyo ama.. ne yemegi bu sicakta su ic bol bol 😀 saclarimi boyatmam lazim yine 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 6 Temmuz 2009 #24 Boyat boyat sonunda kel kalacan keleşi boyatacan 😀 Ben evime gitmek istiyorum artık 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 9 Eylül 2009 #25 evim evim diye diye basimizin etini yedin , kavustun iste evine 🙂 ben artik yatmak istiom 😀
kar_tanesi Yeni Üye Üye 9 Eylül 2009 #26 Ammaan yat yat nereye kadar hadi biraz gecelere ak hayatın tadını çıkar Sahura kalkmak istemiyorummm.
Ammaan yat yat nereye kadar hadi biraz gecelere ak hayatın tadını çıkar Sahura kalkmak istemiyorummm.