KeLeBeK's Daimi Üye Üye 17 Aralık 2010 #1 Hayal Bu Gerçek Olamaz Kolaj ve hayali manzara ustası bir fotoğrafçı Jim Kazanjian... Mimari ve doğa arasındaki ilişkinin hikayesinin anlatıldığı, fiziksel olarak mümkün olmayan, siyah beyaz fotoğraflarla yaratılan gerçeküstü bir dünyanın yaratıcısı... İşte bu hayali dünyadan birkaç hayali manzara
Kolaj ve hayali manzara ustası bir fotoğrafçı Jim Kazanjian... Mimari ve doğa arasındaki ilişkinin hikayesinin anlatıldığı, fiziksel olarak mümkün olmayan, siyah beyaz fotoğraflarla yaratılan gerçeküstü bir dünyanın yaratıcısı... İşte bu hayali dünyadan birkaç hayali manzara
benimm ben Yeni Üye Üye 17 Aralık 2010 #2 kelebek's nerden bulursun bunları bacım🙂 bizi durmadan şoke ediyorsun
M Misafir Forum Okuru 17 Aralık 2010 #5 Başlık ''hayal'' olunca bakmamak elde olmuyor niyeyse Adamın hayal gücü sınır tanımamış ve mükemmel olmuş bencede 🙂 Paylaşım için tşkler 🙂
Başlık ''hayal'' olunca bakmamak elde olmuyor niyeyse Adamın hayal gücü sınır tanımamış ve mükemmel olmuş bencede 🙂 Paylaşım için tşkler 🙂
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 17 Aralık 2010 #7 RüYaM' Alıntı: Başlık ''hayal'' olunca bakmamak elde olmuyor niyeyse Adamın hayal gücü sınır tanımamış ve mükemmel olmuş bencede 🙂 Paylaşım için tşkler 🙂 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hepinize🙂 bilerek hayal yazdım😀hayal adminim gelsin diye
RüYaM' Alıntı: Başlık ''hayal'' olunca bakmamak elde olmuyor niyeyse Adamın hayal gücü sınır tanımamış ve mükemmel olmuş bencede 🙂 Paylaşım için tşkler 🙂 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hepinize🙂 bilerek hayal yazdım😀hayal adminim gelsin diye