ohh kahve de getirdim canımm
Bu bölüm açıldığından belli toplasan bir kaç defadır girip birilerinin köşesine yorum yapmışımdır ben.
Zira şimdi beni çeken öyle böyle biri değil. Adı gibi kendide Hayal'leri süsleyen bir insan... Başlıkta ki sözler, her nek adar sana ait olsada, bende o sözlere imzamı atıyorum 🙂 ''Hayal'in kalbinin bir köşesinde herkese yer var'' 🙂 Kesinlikle katılıyorum. Çünkü o Hayal'in kalbi insan sevgisi ile dolu iyi yada kötü demeden hiç kimseyi ayırt etmeden, kırmadan herkesi seviyor. Tıpkı benim onu çok sevdiğim gibi... 🙂
Yüreği kocaman ve her zerresine kadar dürüst, dobra kardeşim, köşende ve hayatın her yönünde, yüreğinin her zerresinde mutlu ol örtmenim
Zifiri karanlığımda, önümü bile görmeden adım atmaya çalışırken ben, ışık tuttun bana...
Bundan 3 ay önce tamda ''herşey bitti pes ediyorum'' dediğimde annem ''sen karanlık bir kuyudasın, canım gidiyor, ölüyorum ama seni o kuyudan çıkartamıyorum. Lütfen çık ordan, seni burda bekliyorum, geri dön'' dedi.
Ben pes etsemde, annem asla pes etmedi, yeri geldi bana pes etmiyim diye yalvardı, yeri geldi hem kendi adına hemde benim adıma pes etmedi, ikimizin yerinede savaştı. Ben yapamadım, çıkamadım, çünkü ışık yoktu, rotamı bulamıyordum, çok karanlıktı... Annemin bana verdiği ışık vardı bir tek. Bunu tüm varlığımla hissediyordum. Ama o benim annemdi, ben onun yavrusuydum, canından bir parçaydım... Ben pes etsemde, istesemde istemesemde, o her koşulda bana ışık tutucaktı... Çünkü o benim annemdi, bende onun yavrusu ve o her koşulda mecburdu ...
Sonra sen geldin, sana göre tesadüftü belki ama derin düşündüğümde, bana göre ALLAH o gün o tesadüfü yarattı ve seni benim için gönderdi... Bana ışık ol diye, o karanlık kuyunun üzerine ay gibi doğ diye. Bir bilsen ne büyük sevap işledin... Gittim gidiyorum derken bana geri dönmem için büyük bir umut verdin... Benim umuduma, çelik zırhlı kalkanıma vesile oldun sen.
Dediğim gibi, sana göre belki küçük bişey yaptın ama sen bana bir insanın yapabileceği en büyük iyiliği yaptın. Hayatım el verdiği sürece, kendimi hep sana minnet borçlu hissedecem ve her an senin mutluluğun için dua edip ''Allah binlerce kez razı olsun'' diyecem.
Annem mecburdu yaptı ve hala yapıyor. Ama sen, ya sen... Karşılıksız dı, beklentisiz di... Sadece yüreğinde ki o insan sevgisi için kendini mecbur hissetin...
Sen bana arkadaşlık, dostluk değil, kardeşlik yaptın Hayal... Kendinle, yüreğinle ne kadar gurur duysan azdır...
Seni çok seviyorum kardeşim, canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?