Şüphesiz ki ben hep buna inanırım, her şerde bir hayır vardır.
Kesinlikle saçmalamadın, benim bu inancımı örnek vererek hatırlattın bana 🙂
Hem kim seni kovabilir ki, sen istesen gidebilecek misin ki benden 🙂 Aklından böyle şeyler hiç geçirme, çünkü adın Hayal ama o hayalin kırıklığına uğrayabilirsin 🙂
Kıs köşende mutlu mesut takılırken geldim, her ikimizide psikopata bağladım yav 😀
Bu arada o kötü günlerinde neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum. Evet fiziken bazen canımız çok acır, bunun üstüne birde iki misli ruhumuz acır. Bedenin acısı ne kadar şiddetli olursa olsun, ruh acısı her koşulda daha üstün, ağır gelir.
Ne yazık ki o acılarını yanlız yaşadın. Seninde dediğin gibi fiziken yan yana olamasakta, bil ki bundan sonra kardeşinin yüreği seninle. Allah yaşatmasın ama kötü gününde de, iyi gününde de seninle... Hem kimbilir belki bir gün birbirimizin gözlerine bakarak, sohbet edeceğiz 🙂
İnan ki, o güzel yüzünü, bakışları ile ortamı ısıtan gözlerini ben hissedebiliyorum. Yüreği kendinden de büyük kardeşim, sende iyi ki geldin ve ne iyi ettin de geldin...
Umudum Olur musun?
Bensen gibiyim. Ya sen ben olur musun?
Bendurulmak istemeyen bir nehir.
Senüzerimdeki virane sal olur musun?
Açsam diyorumyüregimin
Tüm kapılarını sana.
Seniçeri süzülen sevdam olur musun?
Darbe üstüne bir büyügü daha!
Ama ben uslanmadım.
Bensen gibi karanlıkta gün’ü yasadım.
Bir dilenci misali soruyorum: Gün’ümdeki
karanlıgımı yırtan umudum olur musun?
Ben de senin aramızda olmandan çok mutluyum hayatım...İyi ki gelmişsin...ELMAS NASIL YONTULMADAN KUSURSUZ OLAMAZSA; İNSAN DA ACI ÇEKMEDEN OLGUNLAŞAMAZ..böyle güzel arkadalıkların kurulduğu bir yede olduğum için cok mutluyum... sizleri cok seviyorum meleklerim...bu da benden herkese
Hayal'den bazı kesitler: )
Onu daha yakından tanımak isteyenler için: ))
Hayal bir şeyler anlatırken:
Hayal'in en sevdiği oyun:
Hayal'in en büyük zevki:
Hayal Melekler Mekanı'na konu eklerken kendinden geçiyor:
Hayal'in rejim yapması gereken bazı arkadaşları:
Hayal lens almış:
Hayal'in vahşi bakışları:
Hayal süslenmeyi de çok seviyor:
Ve Hayal'in gün içindeki bazı halleri:
Umarım beğenirsin sevgili örtmenim: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?