Boş zamanlarımı değerlendirmek ve evimi güzelleştirmek için kendime bir uğraş ararken bu perdeye rastladım. O kadar hoşuma gitti ki hemen koşup malzemelerini aldım ve yapmaya başladım melekler. Bitirdikten sonra da hemen sizinle paylaşmak istedim tabi ki.
Yapımı oldukça kolay olan bir o kadar da şık duran kapı perden karşınızda melekler. Yapımını merak ederseniz eğer anlatabilirim. Buyurun bakalım beğenecek misiniz.
Ayrıca kedim de çok sevdi 😀
Ben balkonumda kullandım ama siz ister balkon ister mutfak ister çocuk odası yani istediğiniz heryerde kullanabilirsiniz.
Bende bunu Yozgat'da kuzenimin evinde gördüm. O sakallı iple yapmıştı, bana "sen ponponlu iple yap, daha şık oluyor" demişti ki, gördüğüm kadarı ile cidden de çok şık olmuş 🙂 Ben yatak odama yapacam, kırmızı iple Bu arada Hayal bu iki renk ip mi yoksa bu ponponlu iplerin rengi böyle ebruli mi? 🙂 Aydınlatırsan sevinirim örtmenim, kardeşim
Balım kemer kısmı sakallı iple yaptım şiş örgüsü. Uzunlamaları da 2 renk iple yaptım. Siyah ve fuşya kullandım ben. Tek renktense iki renk daha hoş duruyor.🙂Kırmızı siyah yapabilirsin sen de.