HayaL'in Rap, Hiphop Köşesi...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaYaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ceza - Neyim Var Ki ( feat Sagopa Kajmer)

Bir bahçemiz var;
Bir taraf çiçekli, bir tarafsa çöl.
Bir tarafta gökkusagi, öbür tarafsa kör.
Sınırda kalmışlardanız biz.
Hep sınıfta kalmışlardan çok uzaktayız;
Sıkıntı çekmişlere yakın bir yerde.
Çölde kazanılan zaferler;
Hepsi kanla yazılır.
Ahmak olmasaydın insan;
Tüm zaferler dostça kazanılırdı.
Her gün dogumundan gün batimina,
Her geceden gündüze işlenen bir suç var.
Her bir yerde bahçemiz var
Cümle derde ol deva diye dua ederdi günde bin defa
Fayda yok! Bu çok fena...
Çare yok! Bu bir bela...
Sanki yoktu başta...
Hepsi kalsın...
Aleminde Sagopa ve Ceza,
Rap için bir pranga...

İlham perilerim,
Yorgun ellerim
Ve miskin armağan düşüncemin
Yanında bir emanetim bu bedene.
(zor)
Yıllarim bir yetki verdi;
Etki tepki oldu.
Kendimin hudutlarinda bir çiçektim, mordum.
Onca tarla doldum.
Bir şafaktım;
Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında.
Geri kalan umut rakamlar oldum.
İstediğim yerdeyim.
1-2 dakika verin bu adama konuşamaz.
Dilim tutuldu.

Fincan kahvem hatrına saydim
Bir yudumluk aşkım deli sarhoş
Komplo orduların gardiyanlari
Neyim var ki raptan gayri?

Fincan kahvem hatrina saydim
Bir yudumluk askim deli sarhos
Komplo ordularin gardiyanlari

Akar sular bu bahçelerde.
Kurtulur zebanilerden.
Akmayan suyu bile çölde
Çesmeler var her bir yerde; bul!
Olmaya çalış bir kul!
İstediğimiz yekte sulh!
Olmasın altında çul!
Olmasin paran ve pul!
Genede gül bir kez be!
Bir kere gül be!
Senede bir de olsa,
Gül bu çölde yeşerir elbet.
Sabah biter ve biz de
Sınırın ortasında kaybolup gider de
Sözlerimizi ve rapimizi
Miras bırakırız yeter!

Ey rapin sebepsiz anlamı!
Damarlarımda gezine dur.
Şakaklarimda kan birikmiş,
Ben bir cümlelik bir nokta değilim!
Şiirlerimle gömülecek adım
Satırlarimda geçmişim,
Tokat izlerim...
(Ceza - anlat)
Ve ellerimde karakalem,
Kara gözüm seyirde.
Yollarımda yolunu gözledigim bir yolcu
Mağlubum..
Yaradan Allah'ım! Gençliğime mahcubum
Oyuncak bir tabanca elime hakim oldu,
Çok alıştım...
Ben bugünde yaşıyorum;
Yarında meçhulüm.
Bin yasak ve bin cezayla ilelebet mi yaşıyorum?
Bir bal olsam, damlasam.
Bu yeryüzünde bir kalbim, nefretim
Ve var olan bin cezam...

Fincan kahvem hatrına saydım
Bir yudumluk aşkım deli sarhoş
Komplo orduların gardiyanlari

Fincan kahvem hatrına saydım
Bir yudumluk aşkım beni sarhoş
Komplo orduların gardiyanlarim
Neyim var ki raptan gayri!

Ceza - Orient Jazz

Yeah, is there booze baby, aka Deluxe, yeah, Afrob, Ceza, this is Hamburg, Stutgart, İstanbul, Let's go!

ich hab dich klargemacht up in the club, wie du ohne mann da was du nich sagst,
ich sag ich direkt hier in der strasse geparkt, und du hast lust mit mir in meinem wagen zu fahren, mami keine hier kann was du kannst, keine von den andern frauen tanzt wie du tanzt, wir ham einfach eine gute zeit und, nach ner nacht hast du schon entzugserscheinung, bin am zittern wie beim elektrik boogie, und du bist mehr als nur n sexy groupie, du bist eine sexy braut eine echte sau, hättest du bisschen grips wärst du die perfekte frau, komm mit in backstageraum ich zeig dir n paar trix, danach geh ich studio schreib hier n paar hits, also komm mach mit sam jetzt party, und holla back girl so wie gwen stefanie

(Nakarat)
Hangi boy, istersin coşmak, gel kıvır burda doldu dam, hadi gel madam bu orientjazz, herkesi oynatcaz, ekip sağlam

Ne dersen de bana böyle beat ver, playtoy havan patlak, latex miğfer, seni öpüyor kızın ama gözü bende, el ver kol ver bak kime geldi, ladi dadi, gönlü ister parti, domal çıkışta, apıştın, kapıştın, paparazzi, sonradan görme görünce gülümser kadraj, kanında yüksek promil bu gecenin sonu kürtaj, hiç bitmez prada döküldün hangi arada, viktoristte neler gizli neler var kutunda, kızma ne olur sensin benim tek bebeğim ufak filimler çekip internete verelim, İstanbul sulu tatlı exotic rap loco, ispirto tekel votka yükselir mojo, hiç hazzetmem dansetmem, her günüm dolu, yüzüm Yeşilçam müziğim top 10 nedir konu

(Nakarat)
Hangi boy, istersin coşmak, gel kıvır burda doldu dam, hadi gel madam bu orientjazz, herkesi oynatcaz, ekip sağlam

Ich hab deine namen schon vergessen ja so wird das wieder nichts, stressfraun stresstypen alles kommt über mich, sie riecht verführerisch so wie der frühling
frisch, will en ehering und haus obwohl mir das viel lieber ist, nah mädchen wir komm nie zusammen, ich ab en weed programm bin kein freak verdammt, ich nehm das piece wie es liegt und roll es nie zu stramm sie ist nicht street aber zieht und das viel zu lang, tekbir, zurück in meim element so wie man samy kent, nicht hübsch aber aber sehr intelligent, ihr macht mich alle scharf weil ich alles darf weil ich alles sag, wieso das? weil ich klasse hab nenn mich therapeut
mach aus einer lesbe eine frau die wieder kommt und keine männer scheut, ich komm zurück zu euch es ist locke man, ich ceza samy kündigen die epoche an

(Nakarat)

Sırada biz bir yol verin bize, muhabbetiniz boş, doldurmaya geldik biz, evirir bu işi, konuşmayı bilen devirir, bu oyunu oynamayı bilen çevirir şişeyi, ve burası gittikçe ısınır, sen oyna dilber, burada herkes gaz, kimse naza gelmez has, işte şimdi geldi yaz, biz içerdeyiz, etraf bir dalgalandı, şöyle ne oluyor, herkes kesti buz, eğer istediğiniz eğlenmekse böyle buyurun, huyumdan değil suyumdandır, sahneden kudurturum, yerinde durmasın bütün bedenler hep konuşsun, biz aleme hiç uymadık ki gel de alem bize uysun, sokulsun herkes birbirine, müzikse iyi duyulsun, ve doyumsuzluk yaratmaz, yeter bu parti herkese, istediğini bulmadıysan bekleme hiç boş yere, yıldızların üstündeyiz bu da bizim varyete

(Nakarat)

Ceza - Önce Kendine Bak

ben bir aygır, sen bir taysın& bırakın ulan ses yankılansın& ben gerçek ama sen yalansın&
ben michael sam sende jackson& kaldır benim için orta parmağını& ekşisin ama insanlığın eksik&
yazarım ben kalemim dik neyzen dedi kalk hepsini hihhhhhhhhhh

türk yada kürt, alevi yada sünni, laz yada çerkez, fener yada cimbom& biz puzzle ız, biz anadoluyuz, biz bölünemeyiz, bak bu plaka yerli&
ermeni, rum komşumda çoktur ama aramızda hiçbir problem yoktur& politikada savaş olsa bile geçinip gideriz bize göre hava hoştur&
bizde akıl var benim gibi düşünen çok& bizi bölmek isteyen var, bizi bölebilecek olan yok& bizi gömmek isteyen varsa bu imkansız&
biz birlikle özgürlüğün tadını almış bir toplumun torunuyuz& yaşasın barış, yaşasın özgürlük& siz boşverin rap mi ki sorununuz&
plakam yerli, dilim türkçe, sakın ürkme& beni bir duy ve 77 den beri burada ektiğimi biçtim sadece& gözüme, bak sözünü tut, savaşa yok de&
hadi silahı bırak, yaşamana bak hayat zor& karalamadan, kalpleri yaralamadan& bakıyorum yolu yarılamadan uzuyor adam&
kısa yol çok bal tutma parmağını koparırlar& balı çalana kovanı hediye eder sana bir su dahi vermezler& akbaba gibi uçar hep konuşurlar&
emeğim çok ve ben amelede oldum& kanadım yoktu ve ben rap e kondum& kalp sazının bam telinede vurdum, 77 de burada doğdum...

nakarat

göz, gez, arpacık, apaçık görünen bir manzara& bunu kastetmedim ama nişan al ateş; toplumdaki yeni boş felsefe&
kovboy gibi yaşamaksa amaç, gidin amerika sizi bekler& dilediğinizden fazla şiddet ve cinnet, paranoyalar kaos ve hiddet&
rap amerikan markasıysa, cep telefonunuz ve pantolonunuz& amerikanvari dizilerinizle hepiniz sex and the city desiniz&
yüzünüzü gerdirip önünüze bakmayı unutun& pek çok serseri geldi geçti, şimdi hiçbiri yok esti bitti ama gör bak ben gene buradayım&
zarar yerine ilham veririm ben& karakterim bu hızlı karar veririm& bırak benide gideyim der gibi bakar boş bakan gözlere bu gözlerim&
ne başbakan nede şaklaban olmak istedim& yapacağım en iyi işti rap herkes işini yapsaydı zaten ekşimezdi bu kadar hiç&
ab-ı hayat suyundan içmiş gibi yaşıyor herkes& sanki kafaya dikmişçesine yaşıyor herkes& yerli plaka onu ezmez sanıyor&
yeryerinden oynarcasına gelen rap bu bak& masaya bir tabak daha koyun& ama benim etimi yemek zor oyun, çünkü ben bir kurdum siz koyun...

nakarat

faşist düzlük avrupanın rasist yüzünü gördük pasif takılıp ürktük& nazilere özgürlük veren avrupa teröristleri hadi yakala git&
skandal yaratır iskandinav, tıkandı bak yol bok gibi provake ol& sıradaki kim bush gribine de bir çare, sıradaki biz kuş gribi bahane&
handikap çok, her taraf blok, tıknefes olduk aydınlık yok& fenası var beteri bol aynı bok, barışın olduğu heryer genede kof&
kim duyarlı, kim uyanmış, kim kurallı, kim yalanmış& hiç kimse yüzdeyüz masum değil, hiç kimse yüzdeyüz suçlu değil&
tospembe barış hayallerine birkaç satırda benden eklensin& din, dil, ırk ayırmadan gençler kenetlenip sulh u bilsin&
hatırla, kalender olan gönül envayi çeşit yoktu& bu memba kuru, suya bel bağlayan erkek bir gün kefenini giyer yada bir çulha...

nakarat

ben bir aygır, sen bir taysın& bırakın ulan ses yankılansın& ben gerçek ama sen yalansın&
ben maykıl sam sende ceksın& kaldır benim için orta parmağını& ekşisin ama insanlığın eksik&
yazarım ben kalemim dik neyzen dedi kalk hepsini ....(dııt)

Ceza - Panaroma Harem

Bu hayra alamet olmayan bir track sizin için bu türküler pespaye hale gelmiş
Sayfalarsa isyanlarda mantıklı cümleler bir araya gelememiş ve misyonerler
Bu pervasız isteyişler sizin eseriniz kasımda aşk bir başka
Şu anda proloterden kulağına titreşimler emitasyon vaadler
Hepsi sizden ve mikrofona haram kusan bu ceddin torununa
Zehirli zemzem veren dervişerden bıkan dertli gençlik ölmek bile parayla
Parayla satın alınan bu toprağa gömülmek haram yaran derin tamam kanar
Yarım kalan talan sabır taşında eritilir zaman kayan bir yıldız atmosferse bendim
Sistem etkilendi sisten ertelendi bizden gelen fikirler dayanaksız teori çürütür
Siyah çiçekler çoksa eğer korkun ölümün günüdür.

Panorama harem felsefemin yeni penceresi bana pense verin dişleri sökülecek her serserinin
Bu size olacaktır son seferim söyle yeni jenerasyon çokmu mutlu sence
Çok konuşma rezil oldun hepsi mutsuz bence anahtar olmuş her bakışta kara para pençe
Hançer saplanmış bu kalbe fayda etmez akçe bana bir baksın
Beni bir görsün beni bir duysun dostlar dogru yoldan çıktınızsa ecel kolay toslar
Gemide kaptan olsun karada boktan olsun ister sisler hiçte bitmez insanoğlu hep yer ister...

Günahla ekilen tohum kabusla irkilen toplum ne yaptınız bu gençlik için ha tarihle övünün
Dövündük her ölümün her yenilginin ardından alınan ders ne kader bela başımdan
Eksik olmaz balıkmı baştan koktu yoksa balığın başımı koptu
Balığın başına geleni pişmiş aşına bakta gör sence bir ömrün sonumudur
Asitli mide içinde bok taşır bu insan söyle bu kibir kime niye kime kısmet kime niyet
Namzet bekler benden ama sahte gülüş ifaden mimiklerin
İstanbul bu vahadaki sarayı liriklerin hepsi çalışacak hepsi başaracak bu bebeklerin...

Panorama harem felsefemin yeni penceresi bana pense verin dişleri sökülecek her serserinin
Bu size olacaktır son seferim söyle yeni jenerasyon çokmu mutlu sence
Çok konuşma rezil oldun hepsi mutsuz bence anahtar olmuş her bakışta kara para pençe
Hançer saplanmış bu kalbe fayda etmez akçe bana bir baksın
Beni bir görsün beni bir duysun dostlar dogru yoldan çıktınızsa ecel kolay toslar
Gemide kaptan olsun karada boktan olsun ister sisler hiçte bitmez insanoğlu hep yer ister...

Ceza - Pardon (ft Fuat)

Pes, tacizi kes
Bugüne sükret efendi sen haddine ses
Verde çekil suçun yoksada sus
Sonu buz gibi 6.5 sene karakutunuz
Açilir pardon hazirdir
Mapusluğa bedel kapuskaya
Yeter mi sence bu çile ve keder
Ama bosver her mahkeme günü umut ona baglanir mi bel
Yeri delsen nereye kaçip gidecen sen pimapen degil ki dört duvarin arasi
Bozuk parasi yoktur gardiyanin dolu kumbarasi
Müdürün gözü tavuk karasi
Resim yapar bahçede
Ritim tutar
Eyleme, etme eyleme be aci bize geçmez bak keyfine
Voltani at tespihinde ya sabirin...
Çok sogumus burasi ya
Pardon su cami kapatalim

[Nakarat] x 2
Pardon istemeden oldu
Pardon 3 kisi yok olsun
Pardon askim ele yar olsun
Pardon sik çakala dört kursun

FUAT:
Yumurta kadar dolu yagdi kafama.SÜkret tenis topu kadar degildi ama.Gülerken aglatan hata kankanin basini yakan çapariyi eniştene kaptirma.6 sene 3 ayin faturasi pardon olsada.Bacaklarim kopsada.Asuman besik kertmesiymis lan yoklama yok firar var yener mi acaba.ONURUM ISKENCEYI AÇ PENCEREYI ENISTE ZANNET KERTENKELEYI.Enikle hamlet gel aç perdeyi karanlik stir olur imza vermeyeni sloganla ritim tutar müdürün tek çaresi baytar çiçek ekip baytar cigara yakar gün sayar sisme kadini gardiyan bozar kol gibi yaslar.Rimart oynayana gelir aslar sansim kaldi hep masada ebe sasma yorganı aşma sobaya karbon biz bi hata yaptik.eeee.PARDON.(Nakarat)
FILM: eee. ben ne anladim bu yatistan. adalet dedigin o kadar da adil bisi deil demek ki?
DJ : Maalesef Pardon!
Nakarat
Pardon istemeden oldu
Pardon 3 kisi yok olsun
Pardon sık çakala dört kursun
CEZA:
Gardiyanlar cellatlardan farksizdir.
fuat:
haksiz yere yatmis her fert bizce yalnizdir
CEZA:
eger enistense gardiyan o haksizdir
FUAT:
yalniz kalmislar fertler iste o zaman cellattir
CEZA:
hayati karartmaya yeter sadece bir imza
FUAT:
düsünüyorda düsünüyor nasil gülüyor insan

[Nakarat] x 2
Pardon istemeden oldu
Pardon 3 kisi yok olsun
Pardon sik çakala dört kursun

Ceza - Paydos

kim ne dedi kim ne yedi kim ne verir acaba sana kime ne ki içinideki kine kanıp yakma ki yanma kalmasada sabır atına bin evine git gelmesede katır devletin parası deniz denizde boğulan biziz bizi keriz yerine koyan kim ise aga deriz birisi gider ötekisi yerine gelir esiriz hepimiz yere bi kilim sereriz üşürüz birimiz için ölürüz hepimiz için ödül yok hepimiz için ölüm baki kimi aç kimi tok kim neye hakim bir başkasında bişey yok ipe sapa gelmez düşüncelerinin sonu şok bahçeler yok mayın tarlaları var bütün çileyi çekecek olan gene analar savaşı bitirin katılın yarışa hadi vakit dar bana anahtarı verin açılsın şu kapılar

Nakaratx1

paydoooos
savaş bitti hadi
paydoooos
barış vakti bak
paydoooos
kaldır mayınları
paydoooos
yetti alma canı
paydoooos
vurma daha yeter
paydoooos
ateş etme kes

maşasımısın birinin yoksa paşasımısın cok sekiyosun bitarafada panik akıyo bi sürü kişi iş arıyo boşuna iş açıyo başına ne kaşa nede göz yaşına bakılıyo ki kara kara düşün yok işin bu ne biçim iş silahı satana para ateş edene yararı mermi yiyenin yarası birilerine yarıyo o birileride yeni hedefe müşteri arıyo parası olana bol sipanisi ona bi kol sen hedefine varamadın sana yeni bi yol gerekiyo bu senede savaş geziyo kol yeni rekorlar kırılacak sen eminol karaciç olamadı kelebek archwitz beleni bu hep aynı gelenek sert mi bu tavrım taştı sabrım taş yar başını tek başına kaldın

Nakaratx1

dizi karakterleri yönetiyo sizi benim işim gerçekle müzik ya da fizik sade laf edenede at bir çizik vede badeyi içip sapıtana yazık o ne ki çığlıklar heryerde çocukların savaşı başlatıp kaçıp gidenlere bakın gözü sakın yeni zaman yeni çağ yeni nesil acaba nereye gidiyo belkide yolun sonuna panik yok uyanık olun yeter gençler insan ayırmadan herkese el ver belkide gelecek gün bitecek dertler sert olur hayat ama yetecek kalpler paydos olmadı daha paolon beat birde ilham haydi ayağa

Nakaratx1

paydoooos
savaş bitti hadi
paydoooos
barış vakti bak
paydoooos
kaldır mayınları
paydoooos
yetti alma canı
paydoooos
vurma daha yeter
paydoooos
ateş etme kes

Ceza - Pi Sayisi

yyyeee haa yyee şimdi başla hadi başla
her zaman record'da oldu mic im birak beni be kolpa bu son şarkı bu bol keseden iyi rap mi değil mega bi rap bu bak yere serer bu mike tyson bu mekanizma bu matematik al say düşmanı sorma bana düşman al say ben farklı ben pi sayısı yoksa olmaz bu denklem fazla naza dayanmaz şive sen kes kısa bana sıra geldi ben express 1000 gb adıma denk her harf adıma denk bir harf olmadı olmaz o korktukça gül solar ama ben korkmam problem çok çözülmesi gereken ona göre bi problem yok çünkü bana göre ben bi backrangla yere serer adamı hangi rapçi beni yıkabilir adamım rapimi ne sandın lan beni ne sandın ucuz eleştrilerini bi kağıda sardın bugünü yaz ki bi kenara okusun veledin sonra sana dönüp baba acaba bu ne desin A)elazığ,diyarbakır, adana antep B)buzhol babylon bi de hilton b şıkkını görebilecek var art niyet ama a şıkkına bakabilen görür elbet d)walk ezecek hepinizi rap mi boş sence yoksa sen mi biraz hoşsun bence sen bi kıvır hadi jüri coşsun sex güzel ama rap daha da bi hoştur rapimi yer misin?ceza der misin? akıl vermesin bana hiç kimse sen yol ver ezmesin ceza s*kmesin plakam yerli ve sen kek misin?
kaybettim yolumu ve pusulam yok kin kusulan yola çıkana da pusu bol osuran kılavuzun cemaati nasıl olur haklıysa kurt kusuru büyük ie kuzudur.(*2)

Ceza - Pusulam Yok (Rock'n Coke Version)

YEAHHH!!! AHH YEAHHH!!!
Şimdi bas yo haydi bas yo!!!
Her zaman record'da oldum mic.'im birak beni be kolpa
Bu son şansın
Bu bol keseden bi rap mi değil mega bi rap
Bu bak yere serer bu mike tyson bu mekanizma bu matematik
Al say düşmanı sorma bana düsman al say
Ben farkli ve pi sayisi yoksam olmaz bu denklem
Fazla naza dayanmaz yine sen kes kisa bana sira
Gel bi ben express 1000 gigabytelik aklima denk her hard
Adima denk bir harf olmadi olmaz
O korktukca gül solar ama ben korkmam
Problem çok çözülmesi gereken
A Ona göre bi problem yok Çünkü bana göre ben bi beydram'la yere sereR adami
Hangi rapçi beni yikabilir adamim?

Rapimi ne sandin lan
Beni ne sandin
Ucuz elestrilerini bi kagida sardim
Bu günü yaz ki bi kenara okusun veledin
Sonra sana dönüp baba acaba bu ne desin
A)Elazig, Diyarbakir, Adana, Antep
B)Buzhole, Babylon ve bir de Hilton
B sikkini görecek var artniyet
Ama a sikkina bakabilen görür elbet
D-walk ezecek hepinizi
Rap mi bos, sence yoksa sen mi biraz hossun?
Bence sen bi kivir hadi jüri cossun
Seks güzel ama rap daha da bi hostur
Rap'imi yermisin,
Ceza dermisin,
Akil vermesin
Bana hic kimse!
Sen yol ver embesil
Ceza geçmesin
Plakam yerli ve sen kekmisin
Kaybettim yolumu
Pusulam yok
Kin kusulan yola çıkana da pusu bol
Osuran kılavuzun cemaati nasil olur?
haklıysa kurt kusuru buyuk ise kuzudur
Kaybettim yolumu pusulam yok, kin kusulan yola çıktım ve pusu bol, osuran klavuzun cemaati nasil olur, haklıysa kurt kusuru büyük ise kuzu..

YEAHH
İSTANBUL UNDERGRoUND RAP YOOO
ROCK'N COKE
HAH
ŞİMDİ BAS YOO
HAYDİ BAS YOO
HAYDİ BAS YOO
HAYDİ BAS YOO
HAYDİ BAS YOO
ŞİMDİ BAK YOO
HAYDİ BAS YOO
DJ FUNKY C
IN DA PLACE TO BE
DJ FUNKY C
IN DA PLACE TO BE
ŞİMDİ BAK YOO YOO
AYTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!

Ceza - Rap Game

Ceza, Killa Hakan,Gekko)

Killa hakan:
Yollar karanlıktı karanlıktan kurtulup geldik
Her taraf karışık karışıktı yaman bir eldik
Şimdi flowlar yerinde hemde soo fresh cool
Gel yanıma yaklaş sokul usul usul
Rap dedik yürüdük kavga karda kışta buzdu
Bizi çekemeyenler önce konuştu sonra sustu
Kustu şans bilem boş kaldı nargilem
Dem dem lem bu bir hiphop game
Hiç hiphopı sevmesen sen ne böyle nolacan
Hırçın sulardan korkuyorum ama durgun sularda boğulacan
Seçtim bu yolu nerden hep kapalıydı perdem
Gansgta alemine bi kere düş kafan s?k?l?r cepten
Sert is buu fighttan kaçana you
Bişey diyen varsa iş phykipiludu kuu
İşte Türkçe style bak uçar fly
Ceza killa gekko geldi yerden yana kay
Bak işte flow bu aç dinle beati
Eee o zaman ne demek lazım killa in the city
Baygın baygın bakarsın çünkü için açılır birden
Yatamıyordum önceleri öfkem ve sinirden

Nakarat:
Killa Ceza ve Gekko Damardan al bi jeto
Budur işte rap game ustarla hepsen
Şampanya burda yeni kampanya abey
Bizde hergün party lade jade

Ceza:
Takıldı maskeler operasyonda gençler hepsi
36-34 kontrol altındadır tamam..
Emin ellerde rap şuan burda ceza ve killa hakan
G?tü kalkanların g?tü indi burda asayişse berkemal
Mekan şu anda Kreuzberg her köşede asker
Altı paklarların raplerimle gider sinirler
Geuk a çitle gelir ve burda dört emirler
Çileden çıkartma bizi yoksa sonra nolur bilirler
Vuran biziz en üstte biz duran biziz
Yerinde saymayan yerinde kalmayan biziz
Velakin engellenmişiz kafesleri kıran biziz
Alevleyen her ortamı ve burda sahneleri yakıp yıkan biziz
Serap görüp hayal kuranlar zannedip hesap yapanlar
Boş gezip kitap yazanlar aşka gelip kapımda azanlar
Taş kafayla akıl verenler man kafayla dün sönenler
Üç paraya adam satar.konuşmaktan da aciz keşmekeş dolup taşan
Mutanta doğru gidişat dengesizlik her tarafta ve herkes biraz perişan
Etrafımız sarılmış bir de hendekler kazılmış
Gözlerimde güneş parlar biz hazırız düşman ağlıyor

Nakarat:
Killa Ceza ve Gekko Damardan al bi jeton
şampanya burda yine kampanya abey
Bizde hergün pade lade jade

Gekko:
Al bi fırtta çek beni herkes beni bekledi
Lakin önümden titredi düşman şimdi çekmeli
Rapim benim henüz inmedi..direk mahallenin sokağından
Sayemizde türkçe rap ilerleyecek düzgünce hack
Al sana dehşet style bi flow sol yanımda ingilizce wack
Track track yaptım teke teke seni yardım
Ulaşamzsın rap game bu konuda ben pek rahattım
Ben hep vardım bu dinlediğin come back değil
Yapacağım tek bi iş vardı iş verende yeraltı
Sıkıldım çıktım baktım kafileye beati çaktım
İşi bilen kim varsa hepsininin yüreğini yaktım
Buna saygı göstermeli bu şekilde göstermeli
Gekko j bildiğinse kargoşekiler de serseri
Benim bildiğim exelim henüz hiç bir mc ermedi
Hırsıyım inatçıyım kupamı elimden vermedim

Nakarat:
Killa Ceza ve Gekko alda at bi jeton
şampanya burda yine kampanya abey
Bizde hergün pade lade jade

Ceza - Rap Özgürlük Demek

Ceza

yaşam çetin ziyafetin bi tadı yok rap cesaretim bu alemse nezaretim ne patronum ne zalimim sefaletin sonu selametindir yada cinayetin adam gibi görünen sen değilsin sadece kıyafetin hep ihanetin peşindesin bu rapte benim dirayetim hoş sayfalara ziyaretim boş çıkmadı ben hep terledim kuşkunsa boşa gider kuşum koşullar zorlaşır cesaretim hep önde durur beklediğini bil kıyametin

Killa Hakan

hayat zor şartlar insanı anlamak zor birden hiçbişey yürüyemeyebilir var çok insafsızlar belki çok sıkıntıdasın çok hüzünlüsün çok üzgün üzülme yarın güneş açar bakmışsın her şey yürür düzgün karlı günler geçirdik sık sık hazır tetikteyiz sökmez delikanlı adam çaresiz kalıp intiharı düşünüp gözyaşı dökmez cesaretli olmalısın yaşamak için diren etme fren kalma dara hiç korkmadan koçum şansını sonuna kadar ara

Nakaratx2

deli gönül pes etmezki istersende pes de sus fazla bağırma bak kangallar kafeste deli gönül pes etmezki damarımızda kesilse rap özgürlük diye bağırcaz son nefeste

Ceza

rap özgürlük demek yazılmış her lugatta tuhaf olansa hep özgürlük diyenler karşımızda birkaç kulaç atınca ileri doğru doldu mayınlar uykusunda koyun sayanlar ve pek çok yalan var hep erken yatar kul Ahmet bizdeki ders muhabbet boş gezende yok keramet sen böyle durma ziyan et şeytan der git bi helak et melek der kırma devam et felekten kaçmak olmaz hiç keleklik yapma cenabet

Killa Hakan

birgün düştünmü görürsün anlarsın tadarsın nasılmış resmim boy poster duvarlara aranıyor diye asılmış temizsin hassassın sıfatında görür parlaklıklar kaderde olsa düşme sakın yakışmaz demir parmaklıklar gez bi bak sen ara bi ara güzel ses çıkartır para haksızlığa uğradığını sanma sakın herkesin içinde olan yara bulutlarda tutamadın kendini adamsın ya nedir bu öfke unutma hiçbiyerde bulamazsın yok öyle üç kuruşa beş köfte

Nakarat

deli gönül pes etmezki istersende pes de sus fazla bağırma bak kangallar kafeste deli gönül pes etmezki damarımızda kesilse rap özgürlük diye bağırcaz son nefeste