HayaL'in Rap, Hiphop Köşesi...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaYaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayben - Çıkmaz Sokak (ft. Fuat)

Ayben

Kefaretini ödeyen herkes selametle gider sona eren esaret yalan zaten emanet beden
Moruk benden özür bekleme elimde defterim derdi olan varsa gelsin ki ben hiç görmedim
İnandın ahla sürmez oyun inanmadınsa sende sorum hangi yüzle geldi etrafında döndü yalan donun
Bizle savaşa girme soyun kaydı aldı tolga tolun kanlı yolda kaldı boyun boomerang da kalır kolun
Yenildiğini anladığında çekil er meydanından ayben galip olduğunda ağlarlarsın en safından
Yıllardır hiç bitmediki bıktık senin yasından ve ağlamanın farkı yoktu timsahın gözyaşından
Herkesin bir derdi vardı rap, bu yer serin yaparım sandı kimi bulaştı sözler hep irin
Üsküdardadır asıl rap burda bizim bulu derin ayben beton zemin ve şu an fuatta micro emin
Çıkarın için girdiğinçıkmazlar indirdiğin bayrak sonunu getirecek çok çakal var bildiğim
Yerden göğe yükseldiğimde uluma ben zincirlerim ve kaldı elde beyaz bayrak boşuna dingilliği

Fuat

Acı olur bozuk tuzu kısmen kuru basma tuzak uzak fuata onun yolu
Kranlıksa hakkın her puhline bin atlı malum sinerjin kurşun gibi dibe battı
Ölünce isyan ederiz düzene dönünce ihya ederiz üzeni
Kaburgaların arsında süngüm sen yumruk demedan iner gürzüm
Kargalar sürüü en iyi ölüsü kdv gibi geri dönüşüm
Metaformoz parlaktan kaşara geçiş sahte manitayla hava alanına iniş
Orman ibişi karizmanın kralı ismaili yakana 3 madalya takarım
Kafste rapleri her nefeste kodeste voltan ola elleri cepte
Emin olun ona girer kolum bağırsaktan kalbine uzr yolum
Tak şarşörü çek mermiyi bas tetiğe gör serseriyi
Zafere uzaksa kursağında kalmasın abeci kostik yeksin e toslasın
Nigga sen boştasın iş bulda koşasın mezar taşını öde laf eden olmasın

Nakarat
Çıplak ayakla ayaza çıkanlar kazanır bu yarışta
MEdeni cesaretim beni eve tıkmaz sokaksa sokak (sokak) sonu çıkmaz

Ayben
Sonu çıkmaz her sokakta vardı adım adımlarımı sağlam attığımda gördüğüm o manzara
Hayatta kalan çömezlerin uyumuydu kültürün altında ezilmiş cehalet mesafesi yok sefaletin
Sayfalarım tertemiz benim dilim miğfersiz evet raplerim dengesiz benim dilimde kemiksiz
Şükür sesimde fazla tiz rap dediğin kadersiz eğer bir yanlış varsa üsküdara asılsın kellemiz
Ölüme kaç var kimbilir ben orda dostlarımda var yer altında kaynar metan bize de düşer belki pay
KAç yıl kaldı ancak aktif halde büyük fay giden gelmiyor bir tek gökyüzünde bekler ay
Ben aynı bendebende benden önce gidenlerde var aynı yerde göğe kadar şahlanır
Damarlarımda aynı kan donar kanarsın ayrı rap solar solarsa raplerim solar bir an durup tekrar boğar

Ayben - Disi Kopek Hep Kuyruk Sallamaz

Yolda yuruyemez kadin her adimda bir hece laf atar
Yalniz olmak suc mu sanki
Bak yeter der gecer tepkisiz kalmak ayri dert
Cevap verirsen it guler namus elden gitmesin
Kaldirimda vesait beklemek olum gelir
Vesait gelmeden zaten itler onune dizilir
Yayayken ayri dert
Araba kullanirken taciz edilir iftiraysa hazir
Hatun araba kullanirmi hakki yok
Kadin gece sokakta eglenirse taciz hakki var
Serbest serbest dolasamaz kadin
Dogru ya sokak senin malin sokak senin mekanin

Disi kopek hep kuyruk sallamaz bazen itler istegi baglamaz
Taciz hakki elinde sanar laf atar seninde alien var en basit ornek annen

Disi kopek hep kuyruk sallamaz bazen itler istegi baglamaz
Taciz hakki elinde sanar laf atar seninde ailen var en basit ornek var annen

Ayben - Disstortion Remix

ft.Ceza,Sahtiyan,Crazy-T)

=ayben=
ben denedim oldu kızlar rap e gelebilir eledi boğdu görebilir açıkara farkı koydum cep delik cepken delik kevgir misin be kardeşlik beni süzebilecek süzgeç olmadı seni delebilir her şey zer geç bile kar etmedi rap kutuyu ben açtım ben çıktım sen kaçtın ablandan ders al rapimizin ömrü aynı yıl zira sen krişi dişle eşli pişli sonra kişne
berkemal asayiş kimim işte rap değilmi istediğin rap değilmi beklediğin ben değildim özlediğin ama ben geldim rap herkesin harcı değil ben pirim. ruhum aynı rapte atar kanım her daim plak çalar misali kalbim strech atarken
dilim her bakıma hazır ve nazır gün sayar roka beat i yapar ben okurum rap sana dokunur ve sahne kurulur sahto
ayben ceza okur onu ucu sana dokunur burası bi rap okulu

(Nakarat)*2
Mic Check sagopa kajmer haydi gel both check bi gün bu rapi bırak artık gerzek nedense her müziğin hep gevşek cezaya respect gerekecek.

=sahtiyan=
biraz ol kadir herkes sana inanır ilgin bol olur etraf çok yaranır hergün yeni sayfa açılır yapışır yere
kalebodur lan git menhankülü gibi bastım it tahtı gibi yaktım alice harika diyarı takılıp kaldım itin içinde
gezer ben elimde tel keser ama kan gelmez rap arda uçak bekler yalan demeçler gazatede eko dj mc yada her birisi
bi funk kişisel mc ye özel mesaj sayısal sözel kültürlüymüş vay jennifer lopez çal bu sefer dedim güzel hey dj
mic check naber al oldu herkes cengaver gözünü açtığın yerde biter bu defter eften püften krizler aynen kırıldı
insin kepenkler gelsin çelenkler yazdığım beatler yalan olan borcumu akıttığım dissler sana hayırlı işler
yetimhaneler yeni bebek bekler

(Nakarat)*2

=Crazy-T=
Pesimist duygularının hepsini kendine sakla ortaya atma.Dön hadi koş hadi durma ve solla(solla)hadi yallah.Nedenini sorma aklını yorma Crazy-T burda Rap yapmakta.Kendini topla koleranın koynunu kokla üstüne hopla kolpa.Bi kerecik olsun
artık sen life performans yo😵na buna yazdığın kelimelerin hepsi bence fuck damn.İnternet yolu üzerinden indirdim ben parçalarını başka bi yerden bulamazdım bulacak olsa almazdım.Paralar kıracan haa yok öyle yaama.Burnunu karna dolduracan haa yok öyle dava.İstanbula ilk adımımı attığımda olacam karşında rakip olucam rap yapıcam ceza benim hocam.Kaf kef sagopa kajmer mic check both check gerçek rap bu işte seninki çok gevşek sek sek sekerek acaba nereye gelecek özyavuz burası koca bir okyanus içinde kaybolur yunus.

(Nakarat)*2

=ceza=
filozofmuş halt etmiş fars dili edebiyatından bahsetmiş otuzun biri olmuş katletmiş rap i sen gene hep 31
çek mic check mic check kontrol bir iki benim deli rap yaptığımı her beat inin hakkını verdiğimi en kötü beat l
eri bana verdiğini bilir yenilemiş gibi kendini taklit eder beni ve birilerini kestiğim beat ler kadar es gelsin
padişah olamadın mc değilsin şovmen abin mi satın almış yüz bin albümü bir günde yoksa sen mi gidip aldın
gömdüğün paralarla yuh be babalar gibi yürü koçum mc lik serbest stille başlayan bir dağa tırmanmaktır mc lik
kalpten beynine ve dile ulaşan bir cambazlıktır mc lik senin gibi playback yapanlardan hep uzak kalmaktır mc
lik ma ma ma ..... mic tır.

Ayben - Doğru Olan Zordur( feat Ceza)

(Ceza)

Bir kelebeğin ömrü kadar mutluluk yeter kimisine yetmez dünya toz pembe kimi gelene ölmeyecek gibi yaşamını sürene alnı ak sırtı pek karnı tok şükretmek lüksü aramamak zor gelir masum hayaleri karamamak yasaklanan kapıları aralamamak düşen gençlik art niyet arayamamak aradığı zaman hiç dost bulamamak iyi günde ve zor günde aranmak zor günde insana yaranmak açılan kapıları kapatarak acaba sonuna kadar ne kadar kar kalacak hayali ile beklemek maddi değil manevi düşünmek tek gerek ama zor kor hor kullanılan kalbi almak çok zor icra edilen her kötülük şerle sonuçlanacaktır bunu biliniz ekşimiş lokum tarzı fikirler değişmez örümcek beyinler bunlara karşı antitez doğruluk enbüyük silahtır en güçlü savunma zoru yazmak zoru kazanmak zoru başarmaktır doğru olan zordur

(Ayben)

Doğru olan zordur zordur anladım zoru basarmaktır doğruluk ...

(Ceza)

Tek denemede olabilecek kapıları açabilecek aydınlığı bulacak köşe bucak gezip bulunamayan bir anahtar örneği olmayan karşılıksız işlere bakamayanları kilitlemek gereken engerek yılanları gibi etrafımı saran yalan zincirini kıracak çilingiri buldum işte hip hop boş düşünceler boş kitap gibi hakarete benzeyen hitap gibi şeylerden uzak olayım ben şairim ben ressamım zor olanı başarırım dikkat edin haram olmasın hayat keyfi çatmak artık oldu bayat

Das leben ist ein spiel
Ein Ratsel pas auf du hast so viele
Fragen Du kannst vileich weglaufen Aber
Vergiss nicht Das schste ist das
Richtige im leben willst immer nur
Das gute keine qual keine wohl
Das musst wieter streben. Morgen ist eine neuer tag,
Neues spiel Neue welt neues leben alles ist scmutzig
Na loss leute wier mussen weiter gehen.
(Ayben)

Doğru olan zordur anladım zoru başarmaktır doğruluk....

(Ceza)

Asıl hayat gerçek bir bilmece kulaklarımda bir yankı hece hece saatlerce işkence sürüncü 365 günü görünce düşününce başarmak var aklımda günler yıllar geçti hayatım neredeyse bitti indi sıfırı sindirdi giydirdi bu günlere nasıl gelindi sorma sakın akın gibi gelen sorunlar var peşimde bırakmak kolay kaçmak kolay başarmaksa gerçekten olan olay saçma sapan hayatım baktım ki uçurumun ucunda Yüksek tepelerden bakan bir kartal gibiyim süzülmek var aslında ama hayır geri dönüp basarmak var aklımda tam bu sırada gene arkamdan esen bir rüzgar uçuruma itmekte
bana seçme şansı yok bana bu dünyada rahat yok . hayır yokmu?_ hayır yok
insanlar zaten şerefsiz olmuş boşversene hadi güvensen o zaman baksana lan bu dünyada kaç günlük ömrün kaldı göçmen kuşlar gibi kısa bir macera bu dünya sana bana kalmaz bunu bil sil aklından geçen kötü şeyleri zarların üzerindeki rakamlar kadar ömrün kalmış olabilir her gün aynı yeni bir gün yeni bir pazarlık yeni bir oyun yeni bir pislik yeni bir dünya yeni bir hayat yeni bir batak olacak taki güneş batana dek sürecek hergün böyle mi devam edecek böyle mi sürecek dostum söylesene gözlerimin içine baksana hersey iyi olsun diye uğraşmaktayım ne kadar basaramayacagımı bilsemde devam etmeliyimbu sürgün yasamın kölesi olmadigımı göstermeliyim
istedigi gibi yönetemeyecegini hic olmazsa hissettirmeliyim bilmeli ki insanlar onların önlerindeki iyi veya kötü kapılardan seçme sansi oldugunu.Sislerin içersinde
Gerçek kimligini arayan ışıklarmıs havasıyla dolasmayın
Bilin ki gerçek zoru basarmanın anahtarı,kendinizde saklıdır

Ayben - Gelinlik Sarhoşluğu (feat Aylin Aslım)

aylin aslım

duydunuzmu neler olmuş tanıdınızmı meşhur olmuş çok sefilmiş zengin olmuş banane marjinalmiş artis olmuş o da bişeymi star doğmuş orjinalmiş kimden çalmış banane

ayben

boynuz altından bakan o gözlerin kör olsun damat alana kaynana bedava kahpelikde hediye olsun banane vergi şampiyonlarından vergi kaçıranlardan haberim olsun kimin eli kimin cebinde topuna lanet olsun play ve kayıt eşittir hiçbirinde ses de yok görüntü çok rutin ve krişe ne giyerse giysin hepsi bol kılıflarıyla kapalı gerçek üstü varlık spiker olmuş her denyo savaşı gülerek sunmuş

aylin aslım

alkolikmiş beter olmuş mübtelaymış ondan çökmüş karizmatikmiş kilo almış banane duayenmiş muayyen olmuş lezbiyenmiş gelin olmuş sevgidenmiş katil olmuş banane

Ayben

şöhret olana herbi yol helal misali her bi masal kulağı tıkadı yurdum insanı ve nette yapılan her geyikde karalamayla dolmuş kal gelmiş hepsine buyrun türkçe dersine dedikte taktik olmaz oğlum karizmatik bi patron olmadan da yürüyoruz kraliyet top 10 larında hergün aynı şey ben görüyorum sen yolun başındasın bense dönüyorum ek bi sözlüğe gerek yok ben kendimi biliyorum
banane banane banane

ayben

magazin her zaman bumuydu yoksa sonradanmı döndü tvdeki zihniyet sapıkmı bizmi öle gördük aylin aradı bende geldim ayben derki sen sefildin senin için hazin bi sondu aylin ayben ortak oldu
banane banane banane

Ayben - Gözlerim Ağlar

farzet gülüm dökülen yapraklar ayrılığın son parçaları
sabret gönül sabret belki tekrarı olmaz ayrılıkların
çok zor günüm zor oldu bak tekrarı yok bunun
geçmişe bilet kesilseydi cam kenarını ben alırdım dünün
sonsuz olsaydı anlar hep ağlardım yaş bitse bu gözleri dağlardım
yapabilsem çenemi de bağlardım sevseydi beni hayat anlardım
küsmek çözmedi bir çok şeyi ve konuşmak yetmedi bir çok kez
ben denedim çok kez dertleşmeyi ve şimdi unuttum tüm ezberleri
korkun benden çünkü dinle kendimden ben korkarım önce
yaşadıklarımı bi bilseydin inan korkardın benden,benden önce
taş oldu kalp has düşmana pas oldu dosta inandığım az oldu
hazır olsun nevaleler eğlenelim ben bu yolda ailemi kaybettim

gözlerim ağlar yalan hayat bitmeden koş ki yetiş yarına
kurtaramaz beni gecelerin eline kalan bütün hayallerim gibi
farzet ölümden korkmadı kalbim kim geri geldi ki hangi gün hangi
yaş tahtalara basar düşer eline kar kalan rüyaya küser zaman

gün bugün bıraktım kendimi düne günlerim tutarsız göz göre göre
yalnızım,kapalı kapılar o kapılar çalmaz olur eğlence bitince
çaldılar çocukluğumdan bana yığdılar tüm ödevleri ve ben daha yeni bitirdim
son ödevimi geç oldu anladım hayat bi okul değildi
kastır sen hadi kastır belki bi derdin olur yalandan ağlarsın
bok at herkese ve de sil geçmişini ve gizli bi tökezlersen anlarsın
yeşil ışık herkese yanmaz çocuk off
ben eski polyannayım aklım çok sen daha yeni doğdun ah uçma çok
ahımı almayın bitti fazla yok
mandalina kabuğu sakladım ah yıllar bana alaycı baktı ve her gün
kendi kabuğumda sakladım ay bana doğruyu söyledi hergün hergün
kimi gün karıştı aklım hemde karmakarışık aşkı kalbine gizledi
aykız sende tökezledi ve şimdi yeniden yazsak geriye gelir mi
boşver gönül boşver doğru söyleyeni buralarda komazlar
oyunlar oynadı ve gerçek aşka kondu bu günlüm ondan anlamazlar
kaybettiğinde gayretlerinle ayakta durdu bu tembel kız
başardığım şeyler var ki gözle görülmez zaman sonsuz tutsun buz

Ayben - Günlerin Ağlak(feat Roka)

..GÜNLERİN AAĞLAK....
Nakarat
Günlerin ağlak..yalanlarının hepsi bir gün ah la döner geri..kim yanında kalır..hangisi kurtarır senin rapini Ceza gibi...Bense yukardan izledim her şeyi..kim yeni geldi ki hangi rap eskidi..aşk böcekleri mi kurtarır rapi..bağla eşini salma bir it gibi...
Günlerin ağlak ..yalan aşkın fitnebaz ..koş ki yetiş yanıma..kurtaramaz seni rapin eri..bir başına yapamadığın rapler geri..Bense yukardan izledim her şeyi..kim yeni geldi ki hangi rap eskidi..aşk böcekleri mi kurtarır rapi.. bağla eşini salma köpek gibi...

AYBEN RaP1:
Türkçe rapin mizahı gelişmiş..komedyenin eli değdi biçimsiz ..technocular rap yaptı gereksiz..forumlarınızın hepsi seviyesiz..bak bebek bu sana ders olur ve bana..kükremek yerine kendi ipini çek..zira canın acıyacak ama ağlama ablan sana rapi öğretir...Çaresizlik desen eni..kitapta diss yok mu..Kendi yazdığın basit kaçmış ama kopya çekmeden bok Değilsin onu anladık..Dikkat et şimdiki manitana da o cücükler sulanmasın..tutarlı olsan belki seni kale alan olabilir ama.. sen bir yalancısın..konserlerime casus yolla beni telefondan dinle..albümlerin diss kokar ama sen diss yapmadım de...
DİSSTORTİON ep yi duyunca tadını anladım..HAklısın çok üzüldüm farkı görünce..yeni kuvvet mira kerhanesinden çıkan en baba rap kıçımın kenarı...

Nakarat..
ROKA rap2:
2eksik söyledin kuzum ..1.62 senden uzunuuummm..bana ahlak dersi verme sakın..hanımdan öte sana Ayşe yi sorarım..kız kıçı kırık bu ne çirkeflik..8 senede mi geldi elektrik?_?Aman bu ne aşk bu ne celal..gözlerim yaşardı gülmekten..gelmiyor rapleriniz yürekten..Samimiyet yok beter arabeskten..fesatlık senin içinde mesken..sen banladın ben pm atarken..3 yıl öncemiydi bilmem..arabada Sahto Ceza sen ben kim hakkında konuşmuştuk acaba..
mic mic mic mic
salako sen fuchsu beğenmezdin..arkasından o rap yapmasın derdin..şimdi ne derdin..seni ne gerdi!? 7 senen beklide çok ezikti..goralı yiyince mi gaza geldin..Funky yi satarken utanmadın mı&Fuat ın karşısında dizlerin titrerdi..Cezayı görsen altına yaparsın..yıllar yılı radyoda pop çaldın..techno partylerinde dj..ekmek yedin nankör olma..diss yaptın yüzsüzlük diz boyu..seninle çalışan her kula yazık..nedense sonra atar sana kazık..sen ağla Mİc sen ağla..Mahsun misali yürekleri dağla..ceza dan arta kalanı topla..zira kargalık yakışmakta..tek artın lolipop olsun..lakin bir ucu sana batmakta..stüdyoda mc sin cut paste..sahnede playback oh yes..online ol ver cevabı..diss yaparken de sözlerin aynı..

Nakarat..
AYBEN RaP3
DJ lerle hiç uyuşamadım ki..tenkit etme şükret..
Sahto gider Koleran sana kalır.. sayemde piyasaya sıçar..belki alan olur..albümünü yolla sen Müslüman olunca tavaf ederim..bu arada lolipopumu bitirdim..çubuğunu sakladım bir ara sana gönderirim..

TEechno party sini neden unutalım..kötü bir anın mı var..djler yüz vermedi mi sana..yan çadırda biz rap yapıyorduk oysa..7 yılı sil kafandan ilk dissimi 2004 te yedin abartma..senin ağzında rap te yoktu o zaman..dissimle adın.. anıldı hiç yoktan...

Nakarat..

AYBEN rap4
Allah�ıma şükür.. elini SIKMADAN tanıdım nursuz ruhunu...yüzünün feri sönmüş..gözünün altı çökmüş..
yaşını sordum 23 müş..Rabbe küfür diye yalanlarla sen..
göz boyarsın ama evliyayım.. diyebilecek kadar da beynamazsın..hiç oruç tutmadın.. hatırlar mısın..
evine 1 kere geldim Sago.. bir bardak çeşme suyuydu ikramın..o mu üstümdeki hakkın..boş ver gider iskiye su paranı yatırırım..saf halimle sterilim ve sen hastalıklı bir boş beyinsin..amateme koş belki geri alabilirsin..beynini geri tak bekle dirilsin..babamın her adımımdan haberi var..ölenimi sağ iken hoş tutardım ki Fatihamı eksik etmem.. ve sen kendi halini düşünebilirsin..insan gibi davran laik evlat olda işinle adın bilirsin..dikkat et anneni seni doğurduğuna pişman etmeyesin........

Nakarat
Günlerin ağlak..yalanlarının hepsi bir gün ah la döner geri..kim yanında kalır..hangisi kurtarır senin rapini Ceza gibi...Bense yukardan izledim her şeyi..kim yeni geldi ki hangi rap eskidi..aşk böcekleri mi kurtarır rapi..bağla eşini salma bir it gibi...
Günlerin ağlak ..yalan aşkın fitnebaz ..koş ki yetiş yanıma..kurtaramaz seni rapin eri..bir başına yapamadığın rapler geri..Bense yukardan izledim her şeyi..kim yeni geldi ki hangi rap eskidi..aşk böcekleri mi kurtarır rapi.. bağla eşini salma köpek gibi...

Ayben - İllegal
DJ FUNKY C FATAL FLEX CEZA FUAT ERGİN.
Zemin beton trip atar.akenetonla susar.verin jeton bir bakışla iskeleton bakar.Tek atışla poligon yanar.Gel kaşar varlığın kasar.patlar kasa her kafaya patla.beşe yapar dördüne naçar.Tar kantarla mantar tartar bu barbar.Dolaşır akünün asidiyle gargara yapar.koptu yarbay.harhar.her dakika zarar.sararda solmadan lale oldu dolma.kase görüp azmam.saliselik business.Ağaçlardan kopmam geliR geçer christmıs.Berlinde camiden ezan okutmazlar kısmet.Yerdeki yaralıya dokunmazlar not yet.Fuat RAPi bırakmış[asla aslaaa]Gelip yaslar küvetler dolar yaşla.ateşi ateşe verir yeksin gazla.biçilecek MC ler buğday ve arpa.
..::NakAraT::..
CEZA
Bence RAP bu yek legal bırakmaz hiç mi hiç mecal.
FUAT
Bir olta attım denize kalmamış ki dalmamış kefal.
CEZA
Toplu sözlerim bi sizde vardı olmamış meal.
FUAT
Denizde çoktunuz kum oldunuz FUATsa illegal.

CEZA
FUAT
CEZA
FUAT
Denizde çoktunuz kum oldunuz CEZAysa illegal.

CEZA
Feyz al rapimden kork ve bana purple heyz al.Panik yapıp kaç.Gerisinin dayanağı fal onun ki bol para ve derisi yüzülesi B-BOY yüzüne bakasım yok kinim yok.ekibin rapi pek iyi zaten etiketinin yarı fiyatı senin rapin.Semazen gibi döner ama yalana hakka ben dönerim hakkaten.Kapat camı kapat.İllegal bu rüzgar yok mecal.Dilime inme lal diye dua ederim ben.Geceler benim.Hecelediğim rap hepinizin ekin.Bekleyin hasat zamanı geri geleceğim evime.Vakit yakıp elime nakit yada kına yakın.Zafere koşan FUAT a ve bana dayanamaz kulak ötesi yok haricimiz kurak.
..::NAkARat::..
CEZA
FUAT
CEZA
FUAT

CEZA
FUAT
CEZA
FUAT
Denizde çoktunuz kum oldunuz CEZAysa illegal.

AYBEN
Ben bu notada kendim oldum.Her bi rotada kaybım oldu.Oltalarda yemde yoktu.Bosphorusda tek bir ordu.Noktalarda nakarat oldu.Yaptığım bu serenat aşka dair tek bi yoldu samtüraj AYBEN oldu.Bence RAP yek meal var istisnaya yok mecal.Bir elde mikrofon ve gözlerinde kalmamış sual.Bir anda oldunuz bi şah ve matla geldi tarumar.Denizde ottunuz RAP okyanus AYBENse illegal.
..::NakArat::..
CEZA
FUAT
CEZA
FUAT

CEZA
FUAT
CEZA
FUAT
Denizde çoktunuz kum oldunuz CEZAysa illegal.[x2]

Ayben - Kısmet

Jilet olmuş genç insan bilet almış yoksulluğa göz yuman da var.Bak kumanda kontrol kendini bilmeyen insanlara yer
veren de var.Müziği
kaldırım taşında yapmaya çalışan kardeşimle benim aramda fark yok.Kan ter içindeki toplum barındığın hayatı gör
bir anda varlık ve yokluk
inceden koyar inceden bayar ufaktan sayar yalandan kayar ayaklar bazen çalışmaktan da ellerin kanar.Kimisi kendi
kendine idare eder.Elinde
kalan hayatı anlarken kimisi hayatını mensup derdini paylaşmak adına ortak arar.

(Nakarat)

Yüreğimde dert çok dostum
Zor günlerse geçer elbet
Bu dünyada bize yer yok dostum
Kalbini buzla dağla atesin sönmez. *2

Sorsam güneşi kıskanır o yeri ayı sorsam güneşi kitlenir o neyi anı bilsek yüzünü döndüğün anılara bi nispet
yapsak ah olura kısmet *2

Bitmeyen bi kan davası varsa karşılıklı isteksizlikler var.Yanlış anlaşan insanlar aslını unutup konuşanlar var.
Konuşanlar desen de bilmez.
Neden ağlıyor annesine sarılmayı özleyen evlatlar.Nedenini anlamadan masumlara saldıranlar var.Rüyayı sorsan
iyice yaşanmaz.Dünyayı alsa
gözü doymaz.Ona dünyayı versen tatmin olmaz.Dünyayı yok etse pişman olmaz.Vampir gibi zevkine can alır her gün
aynı yeri bombalatır
asırlar boyu paylaşılamayan neydi ki petrol gibi her yere dert pompalatır.Yazık hayat bayar,kazık at hep bu yar,
kazı kazan değil yazılan
ağrılar kapalı sancılara tedavi yokmuş.Yazı kulu nöbet tutulan aynalar.Gözyaşlarıyla dolu bir yol var.Menfaat
alışverişi boy vermiş.Tartışılmış hayat savaşı kanlı bıçaklı bu yön dervişe zor gelmiş.

(Nakarat)*2

Sorsam güneşi kıskanır o yeri ayı sorsam güneşi kitlenir o neyi anı bilsek yüzünü döndüğün anılara bi nispet
yapsak ah olura kısmet *2

Ayben - Kork Bizden (ft. Ceza & Killa Hakan)

Ayben-

Hergün değişebilecek ortama son güne kadar elimi tutan var.Bize gaz verdin bu rap az geldiğinde tarz değiştirir yazarım yine ben.Tek derdiniz olsun rap lanetli bi gemi gibi peşinize düşer elimi sıkar ve de arkamdan bakar arkamdan bakar.İnsan ömrü saliseyle sayılıdır.
Nefsini tut örtemezsin ayıbını.Gördü göz gönül katlanmadı bu savaşta hiçkimse haklanmadı bizden başka kimse şahlanmadı.Bugün işi yarım bıraktıran bahaneler yarına çıkmana engel olur ki hiphop yok durmak hakta killa ayben kork bizden non-stop Gel üsküdara bekler seni bekler
beklediğime değmez o lirikler özlediniz beni bilirim ölüm olur önümüze çıkar ay sen gibi piçler tökezledim ben başınıza darısı sen medenisin ben kutup ayısı istanbul çöle dönüyor piç söyle köpeği sizi korusun dayısı.Kaldırın heryerde deliller var sizde delil bizde deliler var
çok şahit bol şahinimiz var çok dahi kardeşlerimiz var çıkma yağmurda köpürürsün ve de uyuma rüyanda beni görürsün bizi sorma yoksa çok üzülürsün bizi yorma yerin dibine gömülürsün.

(nakarat)*2

-Killa Hakan-

Gece kar yağmış her yer bembeyaz yürü lan karda yarın adı yazılmış ölümden başkası yalan bize rap kalbimizin dibine kazılmış karda yarın adı var yar yar kardayanın adı yazılı rap çıkmaz kalibimizin içinde en derin dibine çizilmiş kazılı.

-Ceza-

Kelimelerin kökünü kazı hadi eline bi kalem ve de bi de kağıt al bizi deneme senin diline rap diye dolamadım neyzene neyin neren uyacak haa kolpa sahte sahte gerçek dışısın içini ben bilirim iblis arkadaşım bu detmond oyunu degil adım gibi gerçek ben adımı rüyada keşfetmedim.bu
gecede aybenim geceler aybenim o yaptığın rap değil aybenimin her attığın iftirada kaybedecek geri bile gidemeyeceksin beyim.Elbet sende bi gün yakalanacaksın tek kala kalacak ya da yanacaksın.Salıncak da gidip gelmiyo bi ömür hep yalakalanıp da kazanacaksın.Ömürümün yarısını rape
vermişim.Aybenim doğduğundan beri bi resiz.Aybenim doğduğundan beri çileyi gördü.Aybenim rapin harbiden kraliçesi.Boş ba ay yüzdüm havlar köpek Senin kalbinse dağları deler.Sana gelen bana gelir bi mermi olurum o zaman ben affetmem affetmem affetmem.

(Nakarat)*2

-Ayben-

Geldik gördük yendik biz bu rap yolunu on kere döndük biz bu rap sonunu getirecek oldum sandığın hergüne adımızı yazdık biz. gün aşırı dışarı çıkana kurutana kadar ölümüne savaşarak acısını çıkar ezeli beridir ezeline kara dosyada verdik kumanya aldık sandık derler üsküdarı geçer atı şahlanan beklerim hergün gelen giden yok bi toz duman yok yalan dolan bak yola koyulan yok yalan ulan.Sakalım olmasa da dinletirim rapi bakanım olmazsa inletirim.Yanımda killa varken titretiriz anlamayan olursa da öğretiriz biz.Üzeri karalanan genç nesil embesil politikacılar en sefil rap kesin tehlikeli ki hep kesildi önümüze çıkan herkes dengesiz rahatsızlık var herkes bize karşı üsküdar çarşı alayınıza karşı kışkırtır kreuzberg deler arşı deli eder adamı üsküdar marşı.Eklemeler için beklemede teklemeden ek yerleri lanetli bi gemi gibi peşinize düşer ayben killa nieschool rap batı berlin nigga.

(Nakarat)*4