Angel_tears Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #1 Hayat Bana........öğretti Başlıktanda anlaşıldığı gibi hayat bize neler öğretti ablalarım?
*jellibon* Daimi Üye Üye 29 Aralık 2008 #2 Cevap: Hayat Bana........öğretti hayat bana güvenmemeyi öğretti
MEÇHUL Daimi Üye Üye 29 Aralık 2008 #3 Cevap: Hayat Bana........öğretti hayat bana ektiğini biçtiğini öğrettiiiii
nisan Yeni Üye Üye 29 Aralık 2008 #5 Cevap: Hayat Bana........öğretti hayat bana gercekten hayatin zor oldugunu ögretti
S Sharisin Yeni Üye Üye 30 Aralık 2008 #6 Cevap: Hayat Bana........öğretti hayat bana kimseye hakettiğinden fazla değer vermemem gerektiğini öğretti
Cevap: Hayat Bana........öğretti hayat bana kimseye hakettiğinden fazla değer vermemem gerektiğini öğretti
MEÇHUL Daimi Üye Üye 30 Aralık 2008 #7 Cevap: Hayat Bana........öğretti hayat banaaa keşke dememmeyi öğrettiii
pofuduq_she Yeni Üye Üye 31 Aralık 2008 #8 Cevap: Hayat Bana........öğretti hayaT ßNa semeyi öğreTTİ DostLuğu öğreTti 🙂 🙂
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 5 Ocak 2009 #9 Cevap: Hayat Bana........öğretti hayat bana nasıl kazık atılır? bunu oğrettı..ama kımseye yapamadım ınanırmısınız?ben bu kadar kotu olamadım
Cevap: Hayat Bana........öğretti hayat bana nasıl kazık atılır? bunu oğrettı..ama kımseye yapamadım ınanırmısınız?ben bu kadar kotu olamadım
*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Ocak 2009 #10 Cevap: Hayat Bana........öğretti hayat bana hayatta gerçekten yanlız olduğumu öğretti sonuçta doğarkende yanlız doğuyoruz hayat boyuncada yanlızım ve yanlız gidicem
Cevap: Hayat Bana........öğretti hayat bana hayatta gerçekten yanlız olduğumu öğretti sonuçta doğarkende yanlız doğuyoruz hayat boyuncada yanlızım ve yanlız gidicem