nejlaeskisehir Yeni Üye Üye 21 Nisan 2009 #21 Cevap: Hayat Bana........öğretti hayat bana bişiy öğretmedide eğer onun öğrenmek istediği bişiy varsa gelsin sorsun elimden geldiğince yardımcı olurum
Cevap: Hayat Bana........öğretti hayat bana bişiy öğretmedide eğer onun öğrenmek istediği bişiy varsa gelsin sorsun elimden geldiğince yardımcı olurum
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 23 Nisan 2009 #22 Cevap: Hayat Bana........öğretti Hayat bana vurdum duymaz olmayı öğretti...
baharim Üye Üye 25 Mayıs 2009 #23 Cevap: Hayat Bana........öğretti Allahtan ve kendimden baska hic kimseye güvenmemeyi ögretti ..
*şiker* Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2009 #24 Cevap: Hayat Bana........öğretti hayat bana herşeye rağmen yaşamayı öğretti
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 25 Mayıs 2009 #25 Cevap: Hayat Bana........öğretti Hayat bana hep denildigi gibi, BOS ve YALAN oldugunu ögretti... :küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm:
Cevap: Hayat Bana........öğretti Hayat bana hep denildigi gibi, BOS ve YALAN oldugunu ögretti... :küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm::küstüm:
miss angel Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2010 #26 hayat bana mükemmel diye bişeyn olmadgnı ve hatasız bir insan olmayacağnı öğretti.....
seyma_rky Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2010 #27 Hayat bana sevdiklerinle hiç ummadığın bir anda başka şehirlerde olmayı öğretti... Ah keşke her zaman sevdiklerimiz yanımızda olsa onlarla mutlu olup onlarla üzülsek...
Hayat bana sevdiklerinle hiç ummadığın bir anda başka şehirlerde olmayı öğretti... Ah keşke her zaman sevdiklerimiz yanımızda olsa onlarla mutlu olup onlarla üzülsek...
fotoğrafçı_esra Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2010 #28 hayat bana en umutsuz olduğun anda bile küçükte olsa bi umut olduğunu öğretti.. ne olursa olsun sahip olduklarımıza şükretmeyi öğretti..
hayat bana en umutsuz olduğun anda bile küçükte olsa bi umut olduğunu öğretti.. ne olursa olsun sahip olduklarımıza şükretmeyi öğretti..