PaSikA Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #1 Hayatınızda en sık neleri değişirsiniz ? Yaşantınızda en sık neyi değiştirirsiniz ?
A aysimal_7819 Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #2 Cevap: Hayatınızda en sık neleri değişirsiniz ? evimdeki eşyalarımın yerini degiştiririm
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 8 Nisan 2009 #3 Cevap: Hayatınızda en sık neleri değişirsiniz ? ayakkabılarımı... tamamen ayakkabı hastasıyım... converseler benim yaşam tarzım veeee vazgeçilmezlerim... ortalamaya alırsak ayda bi yenisi diyebilirim... zaten devamlı giydiğimdendee çabuk eskimekteler..
Cevap: Hayatınızda en sık neleri değişirsiniz ? ayakkabılarımı... tamamen ayakkabı hastasıyım... converseler benim yaşam tarzım veeee vazgeçilmezlerim... ortalamaya alırsak ayda bi yenisi diyebilirim... zaten devamlı giydiğimdendee çabuk eskimekteler..
_Gül_ Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #4 Cevap: Hayatınızda en sık neleri değişirsiniz ? sanırım en sık saçlarımın renklerini değiştiriyorum...
Cevap: Hayatınızda en sık neleri değişirsiniz ? sanırım en sık saçlarımın renklerini değiştiriyorum...
kaprisli Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #5 Cevap: Hayatınızda en sık neleri değişirsiniz ? bende en sık saçlarımı değiştiririm...
*şiker* Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #6 Cevap: Hayatınızda en sık neleri değişirsiniz ? en çok kıyafetlerimi değiştiriyorum
RoCCo Yeni Üye Üye 11 Nisan 2009 #7 Cevap: Hayatınızda en sık neleri değişirsiniz ? alıskanlıklarımdan kolay kolay vazgecmm bnm icin dogru bi tercih🙂
Cevap: Hayatınızda en sık neleri değişirsiniz ? alıskanlıklarımdan kolay kolay vazgecmm bnm icin dogru bi tercih🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 16 Nisan 2009 #8 Cevap: Hayatınızda en sık neleri değişirsiniz ? Şeker Melek' Alıntı: alıskanlıklarımdan kolay kolay vazgecmm bnm icin dogru bi tercih🙂 Genişletmek için tıkla ... sekere tamamen katılıyorum bu benim yasam tarzım sanırım alışkanlıklardan vazgecemiyorumm
Cevap: Hayatınızda en sık neleri değişirsiniz ? Şeker Melek' Alıntı: alıskanlıklarımdan kolay kolay vazgecmm bnm icin dogru bi tercih🙂 Genişletmek için tıkla ... sekere tamamen katılıyorum bu benim yasam tarzım sanırım alışkanlıklardan vazgecemiyorumm
nejlaeskisehir Yeni Üye Üye 17 Nisan 2009 #10 Cevap: Hayatınızda en sık neleri değişirsiniz ? ben en çok mobilyalarımın yerini değiştiririm hemen hemen her hafta
Cevap: Hayatınızda en sık neleri değişirsiniz ? ben en çok mobilyalarımın yerini değiştiririm hemen hemen her hafta