M Misafir Forum Okuru 11 Şubat 2010 #11 Benim hayatım, bir insanın hayatında yaşayacağı en büyük dönüm noktaları ile dolu, ölüp yeniden doğmakla dolu 🙂 Çok şükür, ölüpte doğmamakta vardı ama ben burdayım, ayaktayım ve aslanlar gibiyim
Benim hayatım, bir insanın hayatında yaşayacağı en büyük dönüm noktaları ile dolu, ölüp yeniden doğmakla dolu 🙂 Çok şükür, ölüpte doğmamakta vardı ama ben burdayım, ayaktayım ve aslanlar gibiyim
D DєRiи яocк Forum Okuru 11 Şubat 2010 #12 arkadaşımı kucagımda öldügünü görmek benim dönüm noktam oldu büyüdügümü anladım çok kötüydü
çatlak Yeni Üye Üye 11 Şubat 2010 #13 Dj FiRaRi' Alıntı: arkadaşımı kucagımda öldügünü görmek benim dönüm noktam oldu büyüdügümü anladım çok kötüydü Genişletmek için tıkla ... kötü bir tecrübe başın sağolsun
Dj FiRaRi' Alıntı: arkadaşımı kucagımda öldügünü görmek benim dönüm noktam oldu büyüdügümü anladım çok kötüydü Genişletmek için tıkla ... kötü bir tecrübe başın sağolsun
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 12 Şubat 2010 #15 öyle büyük bir dönüm noktası olmadı hayatımda olunca söylerim
jnevin Hamiş Melek 20 Ekim 2010 #16 benim dönüm noktam eşimle kaçtığım gün ve kızımı kuçağıma aldığım gündü
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 21 Ekim 2010 #17 hayatımın en önemlii yanii hayatımın degiştiği hergün allahıma şükürler ettiğim dönüm noktam herşeyimin hayatıma girmesii... :🙂)))))))
hayatımın en önemlii yanii hayatımın degiştiği hergün allahıma şükürler ettiğim dönüm noktam herşeyimin hayatıma girmesii... :🙂)))))))