elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2009 #1 hayran bırakacak pırlanta yüzükler bir pırlanta tek taş tutkusu aldı başını gidiyor tabi olan adamcağızlara oluyor 😀 Bizim umrumuzda mı sanki alacaklar tabii :seker: tek taşımı kendim mi alacagım 🙂 şimdi sizin gözlerinizi beylerin ceplerini karartacak modeller tek taş degill çok taşş
bir pırlanta tek taş tutkusu aldı başını gidiyor tabi olan adamcağızlara oluyor 😀 Bizim umrumuzda mı sanki alacaklar tabii :seker: tek taşımı kendim mi alacagım 🙂 şimdi sizin gözlerinizi beylerin ceplerini karartacak modeller tek taş degill çok taşş
zaga Üye Üye 31 Temmuz 2009 #4 önce tek taşımızı alcak bir koca adayı bulmamız lazım,hatta bunlar tek taşda değil artık ne bulmamız lazım bilemiyorum
önce tek taşımızı alcak bir koca adayı bulmamız lazım,hatta bunlar tek taşda değil artık ne bulmamız lazım bilemiyorum
M mehtap bulut Yeni Üye Üye 9 Ağustos 2009 #7 hepsi de güzel yalnız fiyatları konusunda da bilgi verebilr misiniz?
Gül Hanım Yeni Üye Üye 28 Eylül 2009 #10 ayyyyyy hepsi güzel hepsinden bi tane istiyom çok mu istedim