HaYaL Daimi Üye Üye 26 Ocak 2011 #1 Hayvan Görünümlü Bebekler Meleklerim şunların şekerliğine bi bakar mısınız yaa bittim bittim. Tosun bunlar hepsi de. Aslında alın bebişlerinize bu kostimlerden çıkın parka. Baya bi dikkat çekersiniz. Bu nasıl tosun bir kobradır yahu. Kurban olurum ben sizi yaratana.🙂
Meleklerim şunların şekerliğine bi bakar mısınız yaa bittim bittim. Tosun bunlar hepsi de. Aslında alın bebişlerinize bu kostimlerden çıkın parka. Baya bi dikkat çekersiniz. Bu nasıl tosun bir kobradır yahu. Kurban olurum ben sizi yaratana.🙂
M Misafir Forum Okuru 26 Ocak 2011 #2 Bittim bunlara ben yaa Acaba nerde satılıyor bir tane yeğenime alsam
$ul€ Yeni Üye Üye 26 Ocak 2011 #3 ayyyy kuzummm yaa bu nasıl bi güzellik... 🙂 Bakan hamişlerin böyle sevimli çocukları olsun inş 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 26 Ocak 2011 #5 RüYaM' Alıntı: Bittim bunlara ben yaa Acaba nerde satılıyor bir tane yeğenime alsam Genişletmek için tıkla ... Valla bilsem ben de şimdiden alırdım bulunsun evde bi kobra mesela .
RüYaM' Alıntı: Bittim bunlara ben yaa Acaba nerde satılıyor bir tane yeğenime alsam Genişletmek için tıkla ... Valla bilsem ben de şimdiden alırdım bulunsun evde bi kobra mesela .
Münzevi Aktif Üye Üye 26 Ocak 2011 #6 Hey yavrum hey. : ) Koçum benim dallara bak. : ) Ben bunları ekmek arası yapar yirim. 🙂 Sağol Hayalciğim cim cim cim. : )
Hey yavrum hey. : ) Koçum benim dallara bak. : ) Ben bunları ekmek arası yapar yirim. 🙂 Sağol Hayalciğim cim cim cim. : )
RefRa Daimi Üye Üye 6 Şubat 2011 #8 Aman yarabbi ne tatlı şey bunlar böyle yerim onları ben ya ham yaparım 🙂🙂