*jellibon* Daimi Üye Üye 9 Mart 2008 #1 hayvan severler fan clubu evet arkadaşlar hayvan severmisiniz. hayvanlar hakkında düşündükleriniz ve kendi yorumlarınızı bekliyorum.
evet arkadaşlar hayvan severmisiniz. hayvanlar hakkında düşündükleriniz ve kendi yorumlarınızı bekliyorum.
sevgi10 Üye Üye 9 Mart 2008 #2 Ce: hayvan severler fan clubu ya hayvan sevmiyeni düşünemiyorummm... hayvan sevmiyen bence insanları hiç sevemezz
Ce: hayvan severler fan clubu ya hayvan sevmiyeni düşünemiyorummm... hayvan sevmiyen bence insanları hiç sevemezz
*jellibon* Daimi Üye Üye 9 Mart 2008 #3 Ce: hayvan severler fan clubu bencede canım ama sevmeyenler var işte mesela benim eşim balık dışında sevmiyo uyuzzz
Ce: hayvan severler fan clubu bencede canım ama sevmeyenler var işte mesela benim eşim balık dışında sevmiyo uyuzzz
örgüm Üye Üye 10 Mart 2008 #4 Ce: hayvan severler fan clubu ben bir hayvansever olarak hayvan sevmeyen bir eşe sahibim ama onuda alıştırdım artık azda olsa biraz sevgi besliyor evimde balıklarım var onlarsız olmaz bu yaşam bence
Ce: hayvan severler fan clubu ben bir hayvansever olarak hayvan sevmeyen bir eşe sahibim ama onuda alıştırdım artık azda olsa biraz sevgi besliyor evimde balıklarım var onlarsız olmaz bu yaşam bence
*jellibon* Daimi Üye Üye 11 Mart 2008 #6 Ce: hayvan severler fan clubu yorumlarınız için teşekkürler hanımlar
nejlaeskisehir Yeni Üye Üye 18 Nisan 2009 #7 Cevap: hayvan severler fan clubu bende çok severim hayvanları ama sürüngenlerden nefret ederim sevemem favorimse köpeklerdir
Cevap: hayvan severler fan clubu bende çok severim hayvanları ama sürüngenlerden nefret ederim sevemem favorimse köpeklerdir
HaYaL Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2009 #8 Cevap: hayvan severler fan clubu Ben ölürüm onnara yaaa bütün hayvanlara bayılırım.Hatta panter emelin varisiyim diyebilirim.. 🙂
Cevap: hayvan severler fan clubu Ben ölürüm onnara yaaa bütün hayvanlara bayılırım.Hatta panter emelin varisiyim diyebilirim.. 🙂
makber Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2009 #9 Cevap: hayvan severler fan clubu bende çok seviyorum hayvanları özellikle at ve köpekler hatta bir aslan sevmek istiyorum ama nasıl olcek bilmiyom 😀
Cevap: hayvan severler fan clubu bende çok seviyorum hayvanları özellikle at ve köpekler hatta bir aslan sevmek istiyorum ama nasıl olcek bilmiyom 😀
S s.e.m.r.a Yeni Üye Üye 14 Temmuz 2009 #10 Bende çok seviyorum hayvanları..! Hele kedilere ve köpeklere bayılıyorum.Çok şekerler. Bende bir kedi besliyorum.
Bende çok seviyorum hayvanları..! Hele kedilere ve köpeklere bayılıyorum.Çok şekerler. Bende bir kedi besliyorum.