Hcg 6.7 hamile miyim kızlar bana yardımcı olur musunuz
Merhaba
19 kasımda acile gittim hcg değerine baktılar 6.7 çıktı ama aynı gün adet oldum ve kadın doğum 1 hafta sonra gel dedi ama adetim 1.5 gün sürdü başına böyle birşey gelip yükselen var mı?
Merhaba, hcg değeriniz şüpheli , adetin de bir gün sürmesi normal değil. Bir daha ki hekim kontrolünüz durumunuz hakkında net bilgi verecektir. Gebelik söz konusu olursa değer yükselecektir. Diğer ihtimaller sağlıksız gebelik, kimyasal gebelik söz konusu olabilir.
Hayır kimyasal gebelik geçirdim. Ama bu ay ayın 12 sinde değerim 13.4 dü bugün yani 14 aralıkta 58.2 olmuş hamileyim ama değerim yüksek çoğul gebelik olma şansım var mı ki
Hayır kimyasal gebelik geçirdim. Ama bu ay ayın 12 sinde değerim 13.4 dü bugün yani 14 aralıkta 58.2 olmuş hamileyim ama değerim yüksek çoğul gebelik olma şansım var mı ki
Çiğdem hanım siz doktor kontrolünde değilmisiniz ? Hcg değeri tek başına gebeliğin seyri hakkında bilgi vermez. Son adet tarihiniz , hcg değeriniz ve ultrason muayenesi birlikte değerlendirilir. Doktorunuz olumsuz bir şey söylemediği müddetçe böyle detaylara takılmayın..