S sibel369 Forum Okuru 15 Kasım 2018 #1 hcg değerim pozitif adet oldum adetime 6 gün kala test yaptırdım 28.30 çıktı 5 gün sonra yoğun kanamalı adet oldum hamilemiyim acaba
adetime 6 gün kala test yaptırdım 28.30 çıktı 5 gün sonra yoğun kanamalı adet oldum hamilemiyim acaba
Uzman SühaN Administrator 15 Kasım 2018 #2 Adete bir hafta kala yapmış olduğunuz test sonucu pozitif çıkmış akabinde yoğun kanamalı adetiniz gerçekleşmiş. Muhtemelen kimyasal gebelik geçirmişsiniz. Bu durumda bir kadın doğum uzmanına görünüp muayene olmanızda fayda var.
Adete bir hafta kala yapmış olduğunuz test sonucu pozitif çıkmış akabinde yoğun kanamalı adetiniz gerçekleşmiş. Muhtemelen kimyasal gebelik geçirmişsiniz. Bu durumda bir kadın doğum uzmanına görünüp muayene olmanızda fayda var.