tinker bell Yeni Üye Üye 8 Haziran 2008 #1 hello ben geldim merhaba ben sivastan tinker bell biraz mutsuz biraz içine kapanık karman çorman biriyim insanın umudla çöküş arasında kalan biri olarak yeni bir dünya keşfetmeye çalışıyorum umarım bu dünyayı severim
merhaba ben sivastan tinker bell biraz mutsuz biraz içine kapanık karman çorman biriyim insanın umudla çöküş arasında kalan biri olarak yeni bir dünya keşfetmeye çalışıyorum umarım bu dünyayı severim
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 8 Haziran 2008 #2 Cevap: hello ben geldim Aramıza hoşgeldiniz tinker bell, güzel ve keyifli zamanlar geçirmenizi dilerim. Bu dünyayı seveceğinize inanıyorum. Sevgiler...
Cevap: hello ben geldim Aramıza hoşgeldiniz tinker bell, güzel ve keyifli zamanlar geçirmenizi dilerim. Bu dünyayı seveceğinize inanıyorum. Sevgiler...
CaRiZmA Vip Melek Üye 8 Haziran 2008 #7 Cevap: hello ben geldim Hosgeldin hemsom 😀 Keyifli paylasimlar dilerim!
HİDOŞ Aktif Üye Üye 8 Haziran 2008 #8 Cevap: hello ben geldim Meleklerin Mekanına Hoş Geldin Burdan Keyif Alacağına Garanti Verebilirim