ASİMELEK Daimi Üye Üye 19 Nisan 2012 #1 Hep Birlikte Zayıflıyoruz hep birlikte kilo vererek yaza formda girmeye hazırmısınız kızlar bu başlık altında toplanıp kilolarımızı veriyoruz hadi bakalım hepiniz kilolarınızdan kurtulacaksınız kararlıyız, azimliyiz
hep birlikte kilo vererek yaza formda girmeye hazırmısınız kızlar bu başlık altında toplanıp kilolarımızı veriyoruz hadi bakalım hepiniz kilolarınızdan kurtulacaksınız kararlıyız, azimliyiz
S shekerr_hale Forum Okuru 19 Nisan 2012 #2 bu ay diyetisyene gıtmeyı dusunuyorum eger hamıle degılsem bakalm su lanet olası kılolardan kurtulcam
bu ay diyetisyene gıtmeyı dusunuyorum eger hamıle degılsem bakalm su lanet olası kılolardan kurtulcam
dilekdenizi Daimi Üye Üye 19 Nisan 2012 #3 bir konuya uygun resim ancak bu kadar güzel konur🙂 tabi ki kararlıyız. benim hedef 60 kilo olabilmek
M mavi_kelebek Forum Okuru 19 Nisan 2012 #4 asım burayı sureklı takıp edıceöm cnm yaglanan vucutlardan kurtulma zamanı hadı bakalım sabahları ac karnına ılık suuuuuuuuuu
asım burayı sureklı takıp edıceöm cnm yaglanan vucutlardan kurtulma zamanı hadı bakalım sabahları ac karnına ılık suuuuuuuuuu
dilekdenizi Daimi Üye Üye 19 Nisan 2012 #5 ve kızlar kesinlikle aç karnına 23 tane kayısı kurusu yiyoruz yeşil çayı demleyip günde 4 fincan mutlaka içiyoruz zayıflama haplarının etkisini yeşil çay da eriyor
ve kızlar kesinlikle aç karnına 23 tane kayısı kurusu yiyoruz yeşil çayı demleyip günde 4 fincan mutlaka içiyoruz zayıflama haplarının etkisini yeşil çay da eriyor
dilekdenizi Daimi Üye Üye 19 Nisan 2012 #6 Haydi arzu haydi arzu haydiiiiiii..... Tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiii
dilekdenizi Daimi Üye Üye 19 Nisan 2012 #8 hoşgeldin narin Arzu ilerdeki isminle hitap ediyimde alış bu arada 2-3 tane kayısı kurusu 23 değil ha🙂
hoşgeldin narin Arzu ilerdeki isminle hitap ediyimde alış bu arada 2-3 tane kayısı kurusu 23 değil ha🙂