kara_melek Yeni Üye Üye 28 Haziran 2008 #1 hepinize slm zuzular... 🙂merhaba değerli melekler bende buradayım...sizlerle olmak çok güzel...hepinize kucak dolusu sevgiler....🙂
🙂merhaba değerli melekler bende buradayım...sizlerle olmak çok güzel...hepinize kucak dolusu sevgiler....🙂
nisan Yeni Üye Üye 28 Haziran 2008 #2 Cevap: hepinize slm zuzular... slm canim,aramiza hosgeldin keyifli forum ve sohbetler emin ol ki burda cok guzel dostluklar ve paylasimlar kazanacaksin
Cevap: hepinize slm zuzular... slm canim,aramiza hosgeldin keyifli forum ve sohbetler emin ol ki burda cok guzel dostluklar ve paylasimlar kazanacaksin
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 28 Haziran 2008 #3 Cevap: hepinize slm zuzular... aramıza hoşgeldin burada dostlugu,sevgiyi,paylaşmayı bulacagına inanıyorum tekrar hoşgeldin canım aramıza keyifli forumlar dilerim
Cevap: hepinize slm zuzular... aramıza hoşgeldin burada dostlugu,sevgiyi,paylaşmayı bulacagına inanıyorum tekrar hoşgeldin canım aramıza keyifli forumlar dilerim
M Monera Forum Okuru 28 Haziran 2008 #4 Cevap: hepinize slm zuzular... aramıza hoşgeldin canım iyi forumlar..
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 29 Haziran 2008 #7 Cevap: hepinize slm zuzular... hoş geldin canım keyifli sohbetler diliyorum🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 30 Haziran 2008 #8 Cevap: hepinize slm zuzular... aramıza hoşgeldin keyifli forumlar diliyorum
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 30 Haziran 2008 #9 Cevap: hepinize slm zuzular... aramıza hoşgeldin doğru yerdesin keyifli forumlar dilerim