ilkimsu Yeni Üye Üye 5 Aralık 2010 #1 Her akşam çay yaparmısınız ? (: akşam çayı menüleri akşam çayı menüsü Ben her akşam haberler biterken çayı demler izleyebileceğim diziyi açar doya doya çayımı içerim diyen kaç kişi var ? Yanii kimler her akşam çay içiyor?
akşam çayı menüleri akşam çayı menüsü Ben her akşam haberler biterken çayı demler izleyebileceğim diziyi açar doya doya çayımı içerim diyen kaç kişi var ? Yanii kimler her akşam çay içiyor?
AyYuzlu Daimi Üye Üye 5 Aralık 2010 #2 maalesef ama ben icmiyorum yapıyorum bıktım sabah aksam caydanlıgı yıkamaktann
sudembeyaz Daimi Üye Üye 6 Aralık 2010 #3 walla canımm bazen çok yorgun oluyorum direk uyuyorum ama oturabilirsem içerim
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 6 Aralık 2010 #5 Ben çay ve kahve manyağıyım yani her akşam o çay hazır olmalı kıyameti koparırım vallaa 🙂
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 6 Aralık 2010 #6 *şiker*' Alıntı: her akşam içerim çayımı 😀 çaykoliğim. Genişletmek için tıkla ... aynen şikerim bu lafının altına imzamı atarımm....
*şiker*' Alıntı: her akşam içerim çayımı 😀 çaykoliğim. Genişletmek için tıkla ... aynen şikerim bu lafının altına imzamı atarımm....
RefRa Daimi Üye Üye 6 Aralık 2010 #7 Aynen bende öyle her akşam 8 gibi koyarız çayı mesela az sonra çay koymaya gidicem...🙂
toi avec moi Üye Üye 11 Aralık 2010 #10 cayi cok iciyorum ve seviyorum cay icmeyi degisik caylarda kullaniyorum.