sentfromheaven Yeni Üye Üye 30 Kasım 2008 #1 Herkese merhaba :) Merhaba aranıza bugün itibariyle katılmış bulunmaktayım.. Çok sıcak bi ortam var ve aranızda olmaktan mutluluk duyarım, tabii ki beni aranıza alırsanız 🙂
Merhaba aranıza bugün itibariyle katılmış bulunmaktayım.. Çok sıcak bi ortam var ve aranızda olmaktan mutluluk duyarım, tabii ki beni aranıza alırsanız 🙂
mislinay Yeni Üye Üye 1 Aralık 2008 #3 Cevap: Herkese merhaba 🙂 aramıza hoş geldin evet burası bizim 2. yuvamızdır ve sıcacıktır. sende umarım keyifli zaman geçirir ve kalıcı dostluklar edinirsin
Cevap: Herkese merhaba 🙂 aramıza hoş geldin evet burası bizim 2. yuvamızdır ve sıcacıktır. sende umarım keyifli zaman geçirir ve kalıcı dostluklar edinirsin
gökçe Yeni Üye Üye 1 Aralık 2008 #4 Cevap: Herkese merhaba 🙂 Hoşgeldi canım. Yanımızda gelmek isteyen herkese yer var. Biraz daha yaklaştık gir aramıza. Pişman olmazsın.😀
Cevap: Herkese merhaba 🙂 Hoşgeldi canım. Yanımızda gelmek isteyen herkese yer var. Biraz daha yaklaştık gir aramıza. Pişman olmazsın.😀
semazen Yeni Üye Üye 9 Aralık 2008 #10 Cevap: Herkese merhaba 🙂 Hoşgeldin keyifli forumlar diliyorum.. 🙂