Miss_biLmiss Yeni Üye Üye 15 Haziran 2009 #1 Herkese Merhaba Selamm millet bende gelmis bulundumm 🙂 Renklerini çok beendim sitenin 🙂 emeği geçenlere çok tesekkürler 🙂 Umarım iyi paylasımlarda bulunurum 🙂 Adım NiL 🙂 16 yasındayım 🙂 Kütahyalıyım.. Nese bu kadarlık yeter 🙂
Selamm millet bende gelmis bulundumm 🙂 Renklerini çok beendim sitenin 🙂 emeği geçenlere çok tesekkürler 🙂 Umarım iyi paylasımlarda bulunurum 🙂 Adım NiL 🙂 16 yasındayım 🙂 Kütahyalıyım.. Nese bu kadarlık yeter 🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 15 Haziran 2009 #3 Cevap: Herkese Merhaba Aramiza hosgeldin Nilcim 🙂 Keyifli Forumlar dilerim 🙂 Saglicakla kal....
Miss_biLmiss Yeni Üye Üye 21 Haziran 2009 #6 Cevap: Herkese Merhaba hosbuldum hepinize tek tek tesekkür ederim saolun 🙂
T terrada07 Yeni Üye Üye 23 Haziran 2009 #8 Cevap: Herkese Merhaba bende geldim bugun.. herkese merhaba.. siteyi cok sevdim..
orkide Aktif Üye Üye 23 Haziran 2009 #10 Cevap: Herkese Merhaba terrada sende hosgeldin aramıza ama yanlış yere açmıssın konuyu tanısma kosesine aç
Cevap: Herkese Merhaba terrada sende hosgeldin aramıza ama yanlış yere açmıssın konuyu tanısma kosesine aç