L *LavinyA* Yeni Üye Üye 4 Aralık 2008 #1 herkesin köşesi varmış bende aldım bi köşe... köşem mutfak takımları mutfak köşeleri Güz mevsimi,yesilin elveda zamani,yapraklar birer birer savrulur her bir yere...Her yapragin dalindan ayrilis acisini yasiyorumicimde simdi ey hayat..Sararmis, solmus, gazel olmussavrulan yapraklarin hüznünü..
köşem mutfak takımları mutfak köşeleri Güz mevsimi,yesilin elveda zamani,yapraklar birer birer savrulur her bir yere...Her yapragin dalindan ayrilis acisini yasiyorumicimde simdi ey hayat..Sararmis, solmus, gazel olmussavrulan yapraklarin hüznünü..
zaga Üye Üye 4 Aralık 2008 #2 Cevap: herkesin köşesi varmış bende aldım bi köşe... köşen hayırlı olsun, bak elimde boş gelmedim
polyana Yeni Üye Üye 4 Aralık 2008 #3 Cevap: herkesin köşesi varmış bende aldım bi köşe... hayırlı ugrulu olsun canım
lє_∂єѕтiη Yeni Üye Üye 13 Aralık 2008 #4 Cevap: herkesin köşesi varmış bende aldım bi köşe... ay koseni sevsinler senin emiii bitanem😀 bak sana ne getirdim😀
Cevap: herkesin köşesi varmış bende aldım bi köşe... ay koseni sevsinler senin emiii bitanem😀 bak sana ne getirdim😀
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 13 Aralık 2008 #5 Cevap: herkesin köşesi varmış bende aldım bi köşe... ayyy canım benim arkadaşlar bhepinize teşekkürler..
Cevap: herkesin köşesi varmış bende aldım bi köşe... ayyy canım benim arkadaşlar bhepinize teşekkürler..
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 14 Aralık 2008 #7 Cevap: herkesin köşesi varmış bende aldım bi köşe... kösen hayırlı ugurlu bol keyifli olsun
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 14 Aralık 2008 #8 Cevap: herkesin köşesi varmış bende aldım bi köşe... teşekkürler canım sağolun🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Aralık 2008 #9 Cevap: herkesin köşesi varmış bende aldım bi köşe... canım köşende bol sohpetler diliyorum
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 11 Ocak 2009 #10 Cevap: herkesin köşesi varmış bende aldım bi köşe... sağol jellicim😀