Hindili Kapama

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
Hindili Kapama
Malzemeler : • 200 gr. hindi kuşbaşı
• 2 adet taze soğan
• 9 adet arpacık soğan
• 5-6 adet taze fasulye
• 1 adet havuç
• 1 adet kabak
• 1 adet patates
• 1 çorba kaşığı un
• 1 çorba kaşığı tereyağ Maydanoz
• 2 su bardağı su
• Tuz ve karabiber Hazırlanışı : Tencerede tereyağını eritip unla birlikte kavurun. Kuşbaşı şeklinde doğradığınız taze fasulyeleri, patatesleri, taze soğanları, kabakları, havucu tencereye koyup karıştırın. Arpacık soğanları da ilave edin. Kuşbaşı şeklinde doğranmış olan hindi etlerini de sebzelerin içine ekleyip kavurmaya devam edin. Yemeğin suyunu ve baharatlarını ekleyip 20 dk. kadar pişirin. Pişmesine yakın kıyılmış maydanozları ilave edin.
 

Benzer İçerikler

*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
*MeleK*
esena
Cevaplar
1
Görüntüleme
889
Ayışık
Ayışık
gurbet kuşu
Cevaplar
5
Görüntüleme
2K
masum_asik
M
Gül Hanım
Cevaplar
1
Görüntüleme
730
turquoise
turquoise
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
11K
*MeleK*
Üst